ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκό U22: Χάλκινο μετάλλιο για τη Σταυρίδου

Ευρωπαϊκό U22: Χάλκινο μετάλλιο για τη Σταυρίδου

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 75 κιλών.

Η Βάσω Σταυρίδου, μετά από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ημιτελικό, ηττήθηκε με 3-2 από την Ουκρανή πρωταθλήτρια Μάκχνο Καρολίνα  κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22 που διεξάγεται στην Κροατία.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για την χώρα μας μετά το ασημένιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων το 2021 στο Μαυροβούνιο.

Η Σταυρίδου μετά την τεράστια επιτυχία της δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένη: «Κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22 και η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη. Απέναντι στην Μάκχνο θα μπορούσα να είχα εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, αλλά δεν πήρα το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε ένα οριακό παιχνίδι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε, την ομοσπονδία Πυγμαχίας και ειδικά τον πρόεδρο κ. Χάρη Μαριόλη. Για μένα αυτή η επιτυχία είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι το δεύτερο Ευρωπαϊκό μετάλλιο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», κατέληξε η χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.