fbpx

Μαριόλης: «Η Σταυρίδου έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα»

Μαριόλης: «Η Σταυρίδου έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της Σταυρίδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22 της Κροατίας.

Ο κ. Χαρης Μαριόλης συνεχάρη, σε δηλώσεις του, δεν στάθηκε μόνο στο χάλκινο μετάλλιο της Βάσως Σταυρίδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22 που φιλοξενήθηκε στην Κροατία, αλλά αναφέρθηκε σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες ανεξαρτήτως διακρίσεων, τους προπονητές και τα μέλη της ελληνικής αποστολής : «Η πρωταθλήτρια Βάσω Σταυρίδου έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.», τόνισε.

«Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και η αθλήτρια μας ξεπέρασε τον εαυτό της υποδεικνύοντας πως αυτή η νίκη αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών όλων των αθλητών αλλά και την δικαίωση τους για την σκληρή τους προετοιμασία.»

«Οι αθλητές μας αποτελούν πρότυπα για όλους τους νέους μας διδάσκοντας τους πως δεν πρέπει να σταματάμε μέχρι να κατακτήσουμε τα όνειρα μας ξεπερνώντας κάθε δυσκολία που βρίσκομαι μπροστά μας. Συνεχίζουμε δυναμικά όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί.»

«Είμαστε βέβαιοι ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας θα φέρουν και άλλες σπουδαίες διακρίσεις στις διοργανώσεις που ακολουθούν. Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια συνεχίζουμε το νέο ξεκίνημα που κάναμε κοιτώντας με αισιοδοξία το αύριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια απο καρδιάς σε όλους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά