fbpx

Ευρωπαϊκό Νέων: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Τσαμαλίδης!

Ευρωπαϊκό Νέων: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Τσαμαλίδης!

Στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης ανέβηκε ο Έλληνας πυγμάχος στα 80κ.Χάλκινο μετάλλιο για τον Στέφανο Οικονόμου στα 60κ.

Ο Μιχάλης Τσαμαλίδης ανέβασε στην κορυφή την ελληνική πυγμαχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία.

Ο Έλληνας «χρυσός» πυγμάχος, μετά από έναν εντυπωσιακό και συγκλονιστικό αγώνα, επικράτησε του Αρμένιου Χαμλετ Ανταμιάν και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε με ομόφωνη απόφαση (5-0), προσφέροντας μία πολύ μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια αλλά και μία τεράστια ελπίδα για το μέλλον του αθλήματος.

Προς τιμήν του Τσαμαλίδη ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας στη Βουλγαρία, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες, την ελληνική αποστολή, τον προπονητή του και όλη την αθλητική οικογένεια.

Σημειωτέον πως η Ελλάδα πανηγύρισε ακόμη ένα μετάλλιο με τον Στέφανο Οικονόμου. Ο Έλληνας αθλητής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 60κ. και μαζί με τον Μιχάλη Τσαμαλίδη έγραψαν Ιστορία.

Την απονομή του μεταλλίου στον Τσαμαλίδη έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση για να εμψυχώσει και να στηρίξει τους αθλητές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά