ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκό Νέων: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Τσαμαλίδης!

Ευρωπαϊκό Νέων: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Τσαμαλίδης!

Στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης ανέβηκε ο Έλληνας πυγμάχος στα 80κ.Χάλκινο μετάλλιο για τον Στέφανο Οικονόμου στα 60κ.

Ο Μιχάλης Τσαμαλίδης ανέβασε στην κορυφή την ελληνική πυγμαχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία.

Ο Έλληνας «χρυσός» πυγμάχος, μετά από έναν εντυπωσιακό και συγκλονιστικό αγώνα, επικράτησε του Αρμένιου Χαμλετ Ανταμιάν και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε με ομόφωνη απόφαση (5-0), προσφέροντας μία πολύ μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια αλλά και μία τεράστια ελπίδα για το μέλλον του αθλήματος.

Προς τιμήν του Τσαμαλίδη ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας στη Βουλγαρία, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες, την ελληνική αποστολή, τον προπονητή του και όλη την αθλητική οικογένεια.

Σημειωτέον πως η Ελλάδα πανηγύρισε ακόμη ένα μετάλλιο με τον Στέφανο Οικονόμου. Ο Έλληνας αθλητής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 60κ. και μαζί με τον Μιχάλη Τσαμαλίδη έγραψαν Ιστορία.

Την απονομή του μεταλλίου στον Τσαμαλίδη έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση για να εμψυχώσει και να στηρίξει τους αθλητές.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.