fbpx

WWE: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι του 2022

WWE: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι του 2022

Η δημιουργία μίας επιτυχημένης καριέρας απαιτεί αίμα, ιδρώτα, δάκρυα και θυσίες αλλά αποφέρει έναν μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό.

Ο Μπροκ Λέσναρ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος επαγγελματίας παλαιστής του WWE για το 2022. Ο ίδιος έγινε πλουσιότερος κατά 15 εκατομμύρια δολάρια και είναι επτά φορές πρωταθλητής και πέντε φορές νικητής του Slammy Award. Επίσης είναι ο μοναδικός που έχει πάρει τον τίτλο στα βαρέα βάρη σε WWE, UFC και NCAA. Οι βασικές του αποδοχές είναι πέντε εκατομμύρια δολάρια το χρόνο και άλλο μισό εκατομμύριο για κάθε εμφάνισή του.

 Ο Τζον Σίνα είναι κοντά στο να μπει στο Hall of Fame με 13 πρωταθλήματα και τρεις τίτλους στα βαρέα βάρη. Ο ίδιος μετρά και πέντε αμερικανικούς τίτλους WWE, δύο Royal Rumble και δέκα Slammy Award. Το 2022 κέρδισε 13 εκατομμύρια δολάρια και πέρα από αθλητής είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής και ηθοποιός.

 Ο Ρόμαν Ρέινς είναι ο νυν κάτοχος του τίτλου. Πρώην αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου πήρε τέσσερις νίκες στα βαρέα βάρη του WWE και το 2015 κέρδισε το Royal Ruble. Φέτος, ο Ρέινς κέρδισε δέκα εκατομμύρια δολάρια.

 Ο Μπράουν Στρόουμαν ξεχωρίζει με ύψος 2,03μ. κέρδισε 8,5 εκατομμύρια δολάρια παίρνοντας μία φορά τον τίτλο του διηπειρωτικού WWE. Επίσης είναι δύο φορές πρωταθλητής στο Raw Tag Team και άλλες δύο έχει πάρει το Greatest Royal Rumble. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και ο κάτοχος του τίτλου στο Universal WWE.

 Ο Σεθ Ρόλινς έκανε ντεμπούτο το 2005 διανύοντας ανοδική πορεία. Ο ίδιος μετρά πολλούς επαγγελματικούς τίτλους όπως το WWE Championship, το FCW Grand Slam, το πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών και το Universal WWE. Αυτή την εποχή είναι από τους καλύτερα πληρωμένους με ετήσιες αποδοχές 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά