fbpx

WWE: Τελευταία παράσταση για τον Ρικ Φλερ

WWE: Τελευταία παράσταση για τον Ρικ Φλερ

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις πήρε το πράσινο φως για να επιστρέψει στο ρινγκ.

Σε ηλικία 73 ετών ο Ρικ Φλερ επιστρέφει για να αγωνιστεί για μία τελευταία φορά. «Δεν έχω πόντους ή ενοχλήσεις. Γνωρίζω ότι είχα θέματα υγείας αλλά ρώτησα 40 διαφορετικούς γιατρούς και αποφάσισα ότι θα ακούσω μόνο έναν. Όχι απαραίτητα εκείνον που θα μου έδινε την σωστή απάντηση αλλά εκείνον με τον οποίο θα αισθανόμουν περισσότερο άνετα», είπε. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι ιατρικές του εξετάσεις ήταν καλές, κάτι που άνοιξε το δρόμο της επιστροφής στο ρινγκ στις 31 Ιουλίου στο Νάσβιλ του Τενεσί. Αυτός και το επιτελείο του αναζητούν αντίπαλο το όνομα του οποίου θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες.

 Το ερώτημα είναι, γιατί ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μία αθάνατη μορφή στο χώρο, θέλει να αγωνιστεί ξανά; Ο ίδιος είπε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τις τελευταίες του εμφανίσεις και γνωρίζει ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα. «Δεν άντεχα να βλέπω τα τελευταία ματς που έδωσα, δεν μπορούσα να αντέξω τη χρονιά που είχα», είπε για την πιο πρόσφατη αναμέτρησή του, εκείνη του 2011 με τον Στινγκ.

 Ο Φλερ έχει αρχίσει προπονήσεις με τον Ρομπ ΜακΙντάιρ από το επιτελείο του Τζον Σίνα μαζί με τον Τζέι Λίθαλ. «Χρειάζομαι κάποιον να μου δίνει κίνητρο και αυτό που με ανεβάζει είναι να κάνω κάτι που μου αρέσει κι αυτό είναι η πάλη». Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν θα είναι όπως ήταν στις περασμένες δεκαετίες της ζωής του. «Δεν θα είμαι ποτέ ξανά στο 100% αλλά μπορώ να αποδώσω στο 80 με 85%».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά