ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Μεσογειακοί, Οραν 2022: Χάλκινο μετάλλιο για Γιώργο Πρεβολαράκη στην ελληνορωμαϊκή

Μεσογειακοί, Οραν 2022: Χάλκινο μετάλλιο για Γιώργο Πρεβολαράκη στην ελληνορωμαϊκή

Ο Γιώργος Πρεβολαράκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Οράν της Αλγερίας, όπου διεξάγονται οι 19οι Μεσογειακοί Αγώνες.

Ο Πρεβολαράκης στον αγώνα για το βάθρο στα 77κ. της ελληνορωμαϊκής αντιμετώπισε τον 20χρονο Αιγύπτιο Εμάντ Αμπουλεάτα. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και κρίθηκε υπέρ του Πρεβολαράκη με σκορ 3-3, καθώς ο Έλληνας ήταν αυτός που κέρδισε ένα διπλό, ενώ αντίπαλός του είχε μόνο μονούς πόντους.

Με το ίδιο σκορ ο Πρεβολαράκης ξεπέρασε και το εμπόδιο του Τούρκου Γιλμάζ στον πρώτο του αγώνα, ενώ στη συνέχεια προσπέρασε με άνεση τον Τυνήσιο Μααφί, πριν ηττηθεί στον ημιτελικό από τον Σέρβο Νέμες.

Έτσι, κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό του χάλκινου μεταλλίου και καταθέτοντας ψυχή και δύναμη στην παλαίστρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Ο Νίκος Βλαντός στα 57 κιλά της ελευθέρας αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες και γνώρισε ισάριθμες ήττες, ενώ ο Νίκος Ντούνιας δεν τα κατάφερε και έχασε από τον Τούρκο Γιλντιρίμ και τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ στα 130 κιλά της Ελληνορωμαϊκής.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.