ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο για την εξαιρετική Τελτσίδου

Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο για την εξαιρετική Τελτσίδου

Η Ελληνίδα τζουντόκα έπαιξε τρεις αγώνες στο golden score κερδίζοντας τους δύο από αυτούς στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου, με δύο νίκες σε τρεις αγώνες, πρόσθεσε το όνομά της στη λίστα των Ελλήνων τζουντόκα (σ.σ. έγινε η 4η μόλις γυναίκα), που έχουν κατακτήσει μετάλλιο σε Μεσογειακούς Αγώνες.

Μια λίστα που περιλαμβάνει συνολικά 17 μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων και των δύο χρυσών του Ηλία Ηλιάδη το 2005 (Αλμερία) και το 2009 (Πεσκάρα).

Η μοναδική ήττα για την Τελτσίδου στην κατηγορία των -70κ. ήρθε στα προκριματικά από την τρις πρωταθλήτρια Αφρικής, την Τυνήσια Λαντόλσι.

Στα ρεπεσάζ, νίκησε στον «χρυσό πόντο» την Κρισοστόμο από την Πορτογαλία, για να διπλασιάσει τις νίκες της στον τελικό της «δεύτερης ευκαιρίας» απέναντι στην «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 στη Σόφια, την Σλοβένα Πόγκατσνικ κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.