fbpx

WWE: Οι πιο ακριβοπληρωμένες του 2022

WWE: Οι πιο ακριβοπληρωμένες του 2022

Το WWE δεν αποτελεί αποκλειστικά ανδρική υπόθεση…

Ίσως αποτελεί έκπληξη αλλά υπάρχουν γυναίκες στο WWE με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν πολλές από εκείνες των ανδρών. Η Ρόντα Ρούσεϊ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας καθώς η Αμερικανίδα που εκτός από επαγγελματίας στο χώρο της πάλης είναι και ηθοποιός βρίσκεται στο WWE από το 2018. Ούσα τζουντόκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με χάλκινο μετάλλιο το 2008 στο Πεκίνο είναι η μοναδική γυναίκα που έχει κερδίσει πρωτάθλημα σε WWE και UFC και οι ετήσιες αποδοχές της ανέρχονται στα 2,1 εκατομμύρια δολάρια.

 Η Ρεμπέκα Κουίν είναι από την Ιρλανδία και αγωνίζεται με το όνομα Μπέκι Λιντς. Η πιο ακριβοπληρωμένη σύμφωνα με τη λίστα του Forbes με ετήσιες αποδοχές 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Άσλεϊ Ελίζαμπεθ Φλιρ είναι επαγγελματίας της πάλης δεύτερης γενιάς καθώς πρόκειται για την κόρη του θρυλικού Ρικ Φλερ. Με το επαγγελματικό της όνομα, Σάρλοτ Φλερ, έγινε η πρώτη γυναίκα που πήρε μέρος σε αγώνα pay-per-view το 2016 και κερδίζει 1,1 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Η Αλέξις Κάουφμαν συμμετέχει στο Smackdown με το όνομα Αλέξα Μπλις. Κερδίζοντας το πρώτο της Tag Team Championship έγινε η δεύτερη «ντίβα» που κερδίζει το Women’s Triple Crown και κερδίζει κοντά στις 350.000 δολάρια το χρόνο.

Η Κανάκο Ουράι είναι επαγγελματίας στο χώρο της πάλης από την Ιαπωνία που αγωνίζεται στο Raw με το όνομα Ασούκα. Θεωρείται μία από τις κορυφαίες κερδίζοντας το γυναικείο Royal Rumble, ένα πρωτάθλημα SmackDown και το γυναικείο Tag Team Championhip, κάτι που την κάνει πλουσιότερη κατά 350.000 δολάρια το χρόνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά