ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο U17: Με 13 αθλητές και αθλήτριες η ελληνική αποστολή στην Ιταλία

Παγκόσμιο U17: Με 13 αθλητές και αθλήτριες η ελληνική αποστολή στην Ιταλία

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την ελληνική αποστολή ξεκινάει το παγκόσμιο πρωτάθλημα U17 που θα διεξαχθεί στην Ιταλία.  

Η Ελλάδα σε ακόμα μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση θα έχει πολυπρόσωπη συμμετοχή. Συνολικά 13 Ελληνες πρωταθλητές θα αγωνιστούν με στόχο τη διάκριση και ταυτόχρονα τη συλλογή πολύτιμων εμπειριών.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Βασίλης Παπαγεωργίου (51κ.), Σωκράτης Κωνσταντινίδης (60κ.), Λευτέρης Παππάς (80κ.), Νίκος Γιακουνίδης (92κ.) και Δημήτρης Θάνος (110κ.)

Στην Ελευθέρα θα παλέψουν οι: Φίλιππος Ψωμάς (60κ.), Ηλίας Καρνάβας (65κ.), Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης (71κ.) και Αγγελος Αποστολίδης (80κ.).

Στις Γυναίκες θα αγωνιστούν οι: Αγάπη Αμπελίδου (57κ.), Ευαγγελία Τρανού (61κ.). Δροσούλα Τζιανακοπούλου (65κ.) και Νικολέττα Μπάρμπα (69κ.).

Στην Ιταλία έχουν ταξιδέψει οι ομοσπονδιακοί προπονητές Νίκος Παπαγεωργίου, Χαράλαμπος Κεσανίδης και Μόησεν Παριγέι, καθώς και η διεθνής διαιτητής Αναστασία Μιγκιπή.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.