fbpx

«Η καλύτερη εποχή να ταξιδέψεις στην Κίνα 2022» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

«Η καλύτερη εποχή να ταξιδέψεις στην Κίνα 2022» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Στις 25 Αυγούστου 2022 παρουσιάζεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η καλύτερη εποχή να ταξιδέψεις στην Κίνα 2022» η οποία συνδιοργανώνεται από το Πολιτιστικό Κέντρο της Κίνας στην Αθήνα και άλλους 12 φορείς, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου

Η Κίνα είναι μια χώρα με μακρά ιστορική παράδοση και πλούσιο αρχαίο πολιτισμό, ενώ καλύπτει μια τεράστια έκταση που αποτελείται από ποικίλα και εντυπωσιακά φυσικά τοπία. Στόχος της εν λόγω έκθεσης είναι να αναδείξει την ομορφιά της ασιατικής χώρας και «να ταξιδέψει» τους επισκέπτες στα μαγικά τοπία της.

Η έκθεση είναι χωρισμένη σε δύο τμήματα με τίτλο: «Η Παγκόσμια Κληρονομιά στην Κίνα» και «Η Θαυμάσια Φύση της Κίνας» και θα παρουσιάζεται σε τέσσερις συνολικά χώρους συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής οθόνης, της αίθουσας αναχωρήσεων και της αίθουσας αναμονής. Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία τόσο οι επισκέπτες όσο και οι ταξιδιώτες, οι οποίοι θα μπορέσουν «να περιηγηθούν» στη μακρινή αυτή χώρα μέσα από τις μοναδικές εικόνες της έκθεσης.

Δεδομένου ότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 28 Μαρτίου 2001 και πλέον είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα αλλά και μέσα στα 15 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ευρώπης, αναμένεται ότι επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να «πλησιάσουν» λίγο περισσότερο τη μακρινή Κίνα.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θα φιλοξενήσει την έκθεση για τρεις εβδομάδες και θα περιμένει τους επισκέπτες για να τους ξεναγήσει στη γοητεία του κινεζικού πολιτισμού!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά