ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

«Χάλκινoς» ο Γκίρνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άμμου!

«Χάλκινoς» ο Γκίρνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άμμου!

Η ελληνική σημαία κυμάτισε ψηλά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο U20. Στη Ρουμανία ο Ραφαήλ Γκίρνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, μια σπουδαία επιτυχία για τον Έλληνα αθλητή.

Ο Ραφαήλ Γκίρνης πάλεψε στα +90κ. και πέρασε στα ημιτελικά αήττητος από τον όμιλο. Στον ημιτελικό ηττήθηκε με 3-0 από τον Αζέρο Αλίγιεφ. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ήταν εκπληκτικός και νίκησε με 2-0 τον Ρουμάνο Ποπέσκου. Ο Έλληνας πρωταθλητής μάλιστα, δεν έχασε κανένα σημείο σε όλη τη διοργάνωση, εκτός από τον ημιτελικό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας, κατέκτησε δύο ακόμα μετάλλια! Η Τζιανακοπούλου, που αγωνίστηκε στα 70κ. ήταν «χάλκινη», με την Ελλάδα να κατακτά και το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό γυναικών, ενώ στους άνδρες ήρθε 4η! Επιπλέον για την ίδια διοργάνωση, η Ευαγγελία Τρανού στα 60κ. ήρθε 5η, ενώ στην ίδια κατηγορία η Σοφία Περδίκη κατέλαβε την 11η θέση. Η Στέλλα Σκαμπαρδώνη στα +70κ. πήρε την 6η θέση. 

Στα 70κ. ο Ηλίας Καρνάβας μετά την τεράστια επιτυχία και το ασημένιο μετάλλιο στο U17 δοκίμασε τις δυνάμεις του και στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση. Τέλος ο Γιώργος Τερζίδης στα 80κ. κατέλαβε την 13η θέση.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.