fbpx

«Χάλκινoς» ο Γκίρνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άμμου!

«Χάλκινoς» ο Γκίρνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άμμου!

Η ελληνική σημαία κυμάτισε ψηλά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο U20. Στη Ρουμανία ο Ραφαήλ Γκίρνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, μια σπουδαία επιτυχία για τον Έλληνα αθλητή.

Ο Ραφαήλ Γκίρνης πάλεψε στα +90κ. και πέρασε στα ημιτελικά αήττητος από τον όμιλο. Στον ημιτελικό ηττήθηκε με 3-0 από τον Αζέρο Αλίγιεφ. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ήταν εκπληκτικός και νίκησε με 2-0 τον Ρουμάνο Ποπέσκου. Ο Έλληνας πρωταθλητής μάλιστα, δεν έχασε κανένα σημείο σε όλη τη διοργάνωση, εκτός από τον ημιτελικό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας, κατέκτησε δύο ακόμα μετάλλια! Η Τζιανακοπούλου, που αγωνίστηκε στα 70κ. ήταν «χάλκινη», με την Ελλάδα να κατακτά και το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό γυναικών, ενώ στους άνδρες ήρθε 4η! Επιπλέον για την ίδια διοργάνωση, η Ευαγγελία Τρανού στα 60κ. ήρθε 5η, ενώ στην ίδια κατηγορία η Σοφία Περδίκη κατέλαβε την 11η θέση. Η Στέλλα Σκαμπαρδώνη στα +70κ. πήρε την 6η θέση. 

Στα 70κ. ο Ηλίας Καρνάβας μετά την τεράστια επιτυχία και το ασημένιο μετάλλιο στο U17 δοκίμασε τις δυνάμεις του και στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση. Τέλος ο Γιώργος Τερζίδης στα 80κ. κατέλαβε την 13η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά