fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Πρεμιέρα την Τρίτη (13/9) η Πρεβολαράκη

Παγκόσμιο Α/Γ: Πρεμιέρα την Τρίτη (13/9) η  Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα ξεκινήσει την προσπάθεια της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στο Βελιγράδι, την Τρίτη στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμμετέχει στην κατηγορία των 53 κιλών και σύμφωνα με την κλήρωση πέρασε τον πρώτο γύρο χωρίς να αγωνιστεί.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στην Τι Λι Κιεού (No64) που είναι η πρωταθλήτρια φέτος των αγώνων νοτιοανατολικής Ασίας και την Μαρίνα Ρουέδα Φλόρες (No35) την οποία η Ελληνίδα αθλήτρια είχε νικήσει στους φετινούς μεσογειακούς αγώνες στο Οράν.

Αν η Πρεβολαράκη, περάσει στα προημιτελικά θα παίξει με την 33χρονη Καναδέζα Σαμάνθα Λέι Στιούαρτ που ήταν δεύτερη φέτος στους κοινοπολιτειακούς και τρίτη στο παγκόσμιο πέρσι ή με κάποια από τις Λίλια Μάλαντσουκ (21 χρονών, Ουκρανία – No24, ανέβηκε φέτος από τα 50k) – Λάουρα Χερίν Αβίλα (21 χρονών, Κούβα – Νο71).

Να θυμίσουμε ότι, ο αδερφός της Μαρίας, Γιώργος Πρεβολαράκης, ηττήθηκε στον χθεσινό (11/9) αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης, κόντρα στον Ουζμπέκο Βαρντανιάν και σταμάτησε στους «16» την πορεία του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά