ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Επετειακό K-1 Ιαπωνία: Δεν τα κατάφερε ο Σταύρος Εξακουστίδης

Επετειακό K-1 Ιαπωνία: Δεν τα κατάφερε ο Σταύρος Εξακουστίδης

Για άλλη μια φορά ο Σταύρος Εξακουστίδης αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διοργάνωση του Κικ Μπόξινγκ, το K-1 της Ιαπωνίας. Και μάλιστα σε επετειακή διοργάνωση, μιας και φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση του Κ-1.

Ο 35χρονος Σταύρος αντιμετώπισε τον, κατά 13 χρόνια νεότερό του, Ιάπωνα Γιοκοχάμα Τομόγια. Ο Εξακουστίδης, υπό τις οδηγίες του προπονητή του Νάσου Αργυρόπουλου, ταξίδεψε στη Γιοκοχάμα όντας σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Και αυτό φάνηκε για δυόμισι γύρους αγώνα, με εκατέρωθεν ανταλλαγές χτυπημάτων. Δυστυχώς όμως μια στιγμή απροσεξίας του Έλληνα πρωταθλητή, 1 λεπτό και 21 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, χάρισε την νίκη στον Ιάπωνα, ο οποίος έγινε ο πρώτος αθλητής που κατάφερε να νικήσει τον Εξακουστίδη με νοκ άουτ. Κάτι που επεσήμανε κι ο ίδιος ο Εξακουστίδης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Δεν περίμενα το αποτέλεσμα αυτό, … δεν περίμενα πως θα περάσει το πόδι στο κεφάλι. Δεν πρόσεξα, είναι η πρώτη φορά που χτυπάω και έχασα το παιχνίδι έτσι….. Τον σέβομαι πάρα πολύ γιατί είναι ο μόνος αντίπαλος που με έχει βγάλει νοκ άουτ, δεν έχω ξαναβγεί νοκ άουτ ποτέ. Και τον εκτιμώ ιδιαίτερα, τον ευχαριστώ γιατί μου έδωσε ένα μάθημα».

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.