fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Αυτή είναι η Αμερικανίδα που θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά η Πρεβολαράκη

Παγκόσμιο Α/Γ: Αυτή είναι η Αμερικανίδα που θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά η Πρεβολαράκη

Η Αμερικανίδα Ντόμινικ Ολίβια Πάρις θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Πρεβολαράκης, στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Ανδρών και Γυναικών, που διεξάγεται στο Βελιγράδι (10-18/09)

Πρόκειται για μια άκρως ταλαντούχα αθλήτρια, με ήδη αρκετές διακρίσεις στην καριέρα της.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη βρίσκεται στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με 11 νίκες και 4 ήττες τη φετινή σεζόν, ενώ σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει, αγγίζει τις πρώτες θέσεις.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Αμερικανίδα αναδείχθηκε 3η σε τουρνουά στην Τουρκία “Yasar DOGU, Vehbi EMRE & Hamit KAPLAN“, τον Μάιο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα, ενώ τον Ιούλιο έχασε το χάλκινο μετάλλιο στις λεπτομέρειες, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, στο σημαντικό τουρνουά στην Τυνησία “Zouhaier Sghaier“.

Αναμφίβολα, ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, και σίγουρα προμηνύεται μια σπουδαία αναμέτρηση, με φόντο την είσοδο στον τελικό των 53κ.

Θυμίζουμε, ότι σε περίπτωση ήττας, η Πρεβολαράκη θα αγωνιστεί στον τελικό των ρεπεσάζ, για τη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του 2017, στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά