fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Ήττα στον ημιτελικό για Πρεβολαράκη – Θα παλέψει για το χάλκινο

Παγκόσμιο Α/Γ: Ήττα στον ημιτελικό για Πρεβολαράκη – Θα παλέψει για το χάλκινο

Η Μαρία Πρεβολαράκη δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών Γυναικών που διεξάγεται στο Βελιγράδι αυτές τις μέρες (10-18/9), με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να γνωρίζει την ήττα στα ημιτελικά των 53κ. από την Αμερικανίδα, Ντόμινικ Ολίβια Πάρις με 3-1. 

Αυτό σημαίνει ότι η Πρεβολαράκη θα αγωνιστεί στον τελικό των ρεπεσάζ για να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του 2017 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι. 

Ο αγώνας κόντρα στην Πάρις ήταν αρκετά “κλειστός” με την 26χρονη Αμερικανίδα, να παίρνει προβάδισμα με 2-0 και στη συνέχεια με 3-0, μετά από ποινή που δέχθηκε η Πρεβολαράκη.

Ωστόσο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μείωσε σε 3-1 με τον ίδιο τρόπο, χωρίς όμως να μπορέσει στη συνέχεια να καταφέρει να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Η αντίπαλος της Πρεβολαράκη στα ρεπεσάζ θα είναι είτε η Λουσία Λαμίλεθ Γέπεζ Γκουζμάν από το Εκουαδόρ, είτε η Μερσέντες Ντένες από την Ουγγαρία.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε από τη φάση των «16» με μία εντυπωσιακή και άνετη νίκη απέναντι στην Ισπανίδα Ρουέδα Φλόρες, ενώ συνέχισε επικρατώντας της Κουβανής Λάουρα Ερίν Άβιλα με 7-5.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά