ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Συνάντηση κορυφής των Διεθνών Ομοσπονδιών Πυγμαχίας και Σκακιού!

Συνάντηση κορυφής των Διεθνών Ομοσπονδιών Πυγμαχίας και Σκακιού!

Τα ετερώνυμα έλκονται στη ζωή, αλλά και… στις διεθνείς ομοσπονδίες. Μία σίγουρα ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (IBA) στη Λωζάνη, ανάμεσα στον εκτελούντα προσωρινά χρέη προέδρου Γιώργο Γερόλυμπο (η IBA βρίσκεται καθ’ οδόν για προεδρικές εκλογές) και τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκακιού (FIDE), Αρκάντι Ντβόρκοβιτς.

Οι δυο τους συζήτησαν για τρόπους άμεσης και “χειροπιαστής” συνεργασίας των δύο ομοσπονδιών και κατ’ επέκταση των δύο σπορ, με στόχο την ανάπτυξή τους σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, ο κ. Γερόλυμπος συνεχάρη τον Ντβόρκοβιτς για την πρόσφατη επανεκλογή του στην προεδρία της FIDE.

Επίσης, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν και αμοιβαίες… προσκλήσεις για παρακολούθηση αγώνων, με τον Ρώσο Ντβόρκοβιτς να προσκαλεί τον κ. Γερόλυμπο και τον πρόεδρο της IBA, Ουμάρ Κρεμλιόφ να παραστούν σε τουρνουά σκάκι, λαμβάνοντας ως… ανταπόδοση πρόσκληση για να παραστεί και ο ίδιο σε μεγάλες διοργανώσεις της IBA.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.