fbpx

1ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας

1ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας

Οι εθνικές ομάδες Πυγμαχίας παίδων- κορασίδων Ελλάδος, Αρμενίας, Γεωργίας, Ρουμανίας και Κύπρου θα προπονηθούν από κοινού στην Μπούκα Αμφιλοχίας και θα προετοιμαστούν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία από 26 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου.

Στην Μπούκα θα βρίσκεται όλη η ελληνική εθνική ομάδα πυγμαχίας, ενώ εχθές αφίχθη και η ρουμανική αποστολή με αρχηγό αποστολής τον Ολυμπιονίκη Dorel Simion. Συνολικά θα βρίσκονται 80 περίπου αθλητές στις κατασκηνώσεις της Μπούκας. Το καμπ θα είναι υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας πυγμαχίας με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από το δήμο Αμφιλοχίας.

Παράλληλα  θα διεξαχθεί το 1ο διεθνές κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας με διοργανωτές τον Πυγμαχικό Σύλλογο Αγρινίου και τον Πυγμαχικό Γυμναστικό Σύλλογο Αμφιλοχίας, με την υποστήριξη της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Αγρινίου και το Δήμο Αμφιλοχίας, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου στις κατασκηνώσεις Μπούκας, ενώ οι τελικοί στις 18 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Αγρινίου. Αναμένεται τεράστια συμμετοχή, με περισσότερους από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα. 

Ο προπονητής του ΠΓΣ Αμφιλοχίας Παναγιώτης Ντουμάζιος μας δήλωσε ότι νιώθει πολύ περήφανος για την ανταπόκριση μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων στο κάλεσμα τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΣ Αγρινίου, Δημήτρης Ευαγγελίου κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες του διήμερου στηρίζοντας αυτήν την σπουδαία προσπάθεια. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά