fbpx

Ο Μπάτζιο Άλι Γουόλς, εγγονός του Μωχάμεντ Άλι, σε αγώνα ΜΜΑ

Ο Μπάτζιο Άλι Γουόλς, εγγονός του Μωχάμεντ Άλι, σε αγώνα ΜΜΑ

Η Professional Fighters League υπέγραψε με τον 24χρονο Μπιάτζιο Άλι Γουόλς, εγγονό του Μωχάμεντ Άλι, ερασιτεχνικό συμβόλαιο για να αγωνιστεί στον τελικό του τουρνουά τον Νοέμβριο. Ο Άλι Γουόλς, πρώην ποδοσφαιριστής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, έχει ερασιτεχνικό ρεκόρ στις MMA 1-1, ζει και προπονείται στο Λας Βέγκας.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Professional Fighters League για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους σε εμένα», είπε ο Άλι Γουόλς. «Έχω μια κληρονομιά να ζήσω, μια κληρονομιά που ξεκίνησε ο παππούς μου, που συνεχίζουμε εγώ και ο αδελφός μου (επαγγελματίας πυγμάχος και αήττητος μέχρι σήμερα). Επέλεξα να συνεχίσω αυτή την κληρονομιά εδώ στο Professional Fighters League. Ένας και μοναδικός στόχος μου είναι μια μέρα να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής της PFL».

Ο Άλι Γουόλς είπε ότι ποτέ δεν σκόπευε να ακολουθήσει τα βήματα του παππού του στα μαχητικά αθλήματα, αλλά ότι ερωτεύτηκε το άθλημα το 2020 όταν το χρησιμοποίησε ως τρόπο να μένει σε φόρμα ενώ περίμενε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στο ράγκμπι.

«Ο παππούς μου είχε τεράστιο αντίκτυπο σε ολόκληρη τη ζωή μου», είπε ο Άλι Γουόλς στο ESPN. «Ως μικρό παιδί πήγαινα σε εστιατόρια και ταινίες μαζί του, όλοι σταματούσαν αυτό που έκαναν και άρχιζαν να χειροκροτούν. Καθώς άρχισα να μεγαλώνω, άρχισα να καταλαβαίνω ποιος είναι και τι έκανε και τον αντίκτυπό του».

Η PFL δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τον αντίπαλό του για την κάρτα Νοεμβρίου, ούτε την τοποθεσία των αγώνων, κάτι που αναμένεται σύντομα. Αυτό που ανακοίνωσε είναι ότι ο Άλι Γουόλς αναμένεται να γίνει επαγγελματίας κάποια στιγμή το 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά