ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Υποτροφίες της ΕΘΝ.Ο.Α. προς την Ε.Ο.Μ. για το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF για 2η συνεχόμενη χρονιά

Υποτροφίες της ΕΘΝ.Ο.Α. προς την Ε.Ο.Μ. για το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF για 2η συνεχόμενη χρονιά

Για 2η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών με το Γαλλικό Κολλέγιο της Ελλάδας (IdEF) μέσω των υποτροφιών που προσφέρονται από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α).

Tο Κολλέγιο IdEF προσφέρει και φέτος μέσω της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) στην Ε.Ο.Μ. πέντε (5) Υποτροφίες 50% στο πρόγραμμα σπουδών τετραετούς φοίτησης «Επιστήμες και Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – STAPS» συμπράττοντας με το διεθνώς αναγνωρισμένο Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord – Paris 13.

Το πρόγραμμα φοίτησης είναι στην ελληνική γλώσσα και το πτυχίο που απονέμεται είναι το Κρατικό Γαλλικό Πτυχίο της Σορβόννης που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα δυνάμει του ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α΄).

Ύστερα από το δεύτερο κατά σειρά πολύ επιτυχημένο ακαδημαϊκό έτος φοίτησης των σπουδαστών της Ε.Ο.Μ. στο Γαλλικό Κολλέγιο IdEF και μετά από την συνάντηση του Προέδρου της Ε.Ο.Μ. κ. Μπάρκα Αθανάσιου με τον Γενικό Διευθυντή του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF κ. Αμαργιανάκη Στυλιανό, αποφασίστηκε η διεύρυνση αυτής της συνεργασίας.

Με την παραπάνω απόφαση, όλο ένα και περισσότεροι αθλητές και προπονητές της Ομοσπονδίας θα μπορούν πλέον να αποκτήσουν πρόσβαση στη σοβαρή και εμπεριστατωμένη δουλειά όπως αυτή που γίνεται στο Γαλλικό Κολλέγιο IdEF και στην λήψη ενός πτυχίου Α’ κατηγορίας με όλα τα επαγγελματικά δικαιώματα που μπορεί αυτό να τους παρέχει. Να σημειωθεί ότι η Ε.Ο.Μ. είναι η μοναδική μη αναγνωρισμένη Ομοσπονδία η οποία έχει λάβει αυτό το σπουδαίο προνόμιο από την ΕΘΝ.Ο.Α. για την προσφορά υποτροφιών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πράγμα το οποίο πολλές αναγνωρισμένες αθλητικές Ομοσπονδίες δεν έχουν ακόμα καταφέρει.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε πέντε (5) Yποψήφιους προπονητές ή αθλητές που ανήκουν σε ενεργά Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ. και θα υποβάλουν έγκαιρα την αίτησή τους μέσω των Σωματείων.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.