ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

IKMF: Σχολείο Εκπαιδευτών για Γυναίκες “Stay Away”

IKMF:  Σχολείο Εκπαιδευτών για Γυναίκες “Stay Away”

H EIT Πόλα Μέγιερς (E3) επισκέφθηκε τη χώρα μας, στις 14-18 Σεπτεμβρίου 2022, προκειμένου να διδάξει στο ειδικό Σχολείο Εκπαιδευτών για την Εκπαίδευση Γυναικών “Stay Away”. Το Stay Away είναι το εξειδικευμένο πρόγραμμα της IKMF για τη γυναικεία αυτοάμυνα, το οποίο λαμβάνει υπ’ όψιν του τις ιδιαιτερότητες των γυναικών, όχι μόνον από άποψη σωματικής διάπλασης και δύναμης αλλά και όσον αφορά τις διαφορές τους από τους άντρες σε θέματα χαρακτήρα, συμπεριφοράς, διαίσθησης, τρόπου σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων. Η Paula, έχοντας μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία, προσέγγισε το θέμα με ευαισθησία και ενσυναίσθηση, ούσα γυναίκα και η ίδια, και έδωσε στους Έλληνες εκπαιδευτές σημαντικά εργαλεία για τη δουλειά τους, ώστε να είναι οι γυναίκες ασφαλείς.

Όπως είναι πλέον γνωστό, οι μόνοι εκπαιδευτές Κραβ Μαγκά οι οποίοι έχουν δικαίωμα να διδάσκουν σε ειδικά τμήματα γυναικών είναι αυτοί οι οποίοι έχουν περάσει το Σχολείο Stay Away. Στο Stay Away του 2022 συμμετείχαν οι εξής 24 εκπαιδευτές της IKMF Ελλάδας: Αναγνώστου Γιώργος, Αργύρης Νίκος, Βενετόπουλος Χρήστος, Γκεντσίδου Ιουλία, Διαμαντόπουλος Θοδωρής, Ζάρας Φαίδων, Ζαρκάδη Κωνσταντίνα, Ζέρβας Γιώργος, Θεοδώρου Ανδρέας, Καβαλιώτης Στέφανος, Καϊμενοπούλου Ιωάννα, Καλουτάς Ευάγγελος, Καλπιτζής Γιώργος, Καμινάρης Νώντας, Κουκουσιάνος Άγγελος, Κούστα Βανέσα, Κυριακόπουλος Ανδρέας, Κυρίτση Βάγια, Μάγκας Παντελής, Πουλάκη Ιωάννα, Σαλακίδης Στέλιος, Σαμαράς Πάρης, Τσιλιβαράκος Γιάννης, Χατζηδάκης Ηλίας, και ο Γερμανός Walter Ising.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.