fbpx

Πανευρωπαϊκό: 5η η Μαρίνα Παπαδοπούλου – Ήττες για Σταυρόπουλο, Βαρέλα (pics)

Πανευρωπαϊκό: 5η η Μαρίνα Παπαδοπούλου – Ήττες για Σταυρόπουλο, Βαρέλα (pics)

Στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Κροτόζυν πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μάλιστα με Ελληνικές συμμετοχές τόσο αγωνιστικά όσο και στη διαιτησία. Η δραστήρια Ελληνική Ομοσπονδία με Πρόεδρο τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο, που συνόδεψε την αποστολή, κατάφερε στο σύντομο χρονικό διάστημα της ζωής της να συμμετέχει σε μεγάλους αγώνες με επιτυχία.

Το πρωτάθλημα αφορούσε τις κατηγορίες Κ21 και Κ23 ανδρών και γυναικών καθώς και βετεράνων/σίνιορ και έγινε το διάστημα 31 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου 2022

Στο αγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισε η Μαρίνα Παπαδοπούλου από την Πάτρα στα -73κ. που κατέκτησε την 5η θέση. Η δεδομένη απειρία της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Οι υπόλοιποι αθλητές μας πραγματοποιήσαν αξιοπρεπή εμφάνιση χωρίς να πετύχουν κάποια νίκη. Ο Γιώργος Σταυρόπουλος πάλεψε στη δύσκολη κατηγορία των -77κ. σίνιορ, ενώ ο Παναγιώτης Βαρέλας στα -85κ K23 είχε την ατυχία να κληρωθεί με τον πολύ έμπειρο αθλητή της Ουγγαρίας που κατέκτησε και τον τίτλο της κατηγορίας.

Συμμετοχή είχαμε και στο σώμα της διαιτησίας με την πρώτη Ελληνίδα διαιτητή σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, την Νικόλ Βίγκλα που είναι και η υπεύθυνη διαιτησίας για την Ελληνική Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά