ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Εθνικό πρωτάθλημα πυγμαχίας θέλει να καθιερώσει το Κατάρ

Εθνικό πρωτάθλημα πυγμαχίας θέλει να καθιερώσει το Κατάρ

Στην ίδρυση και την καθιέρωση εθνικού πρωταθλήματος πυγμαχίας θέλει να προχωρήσει το Κατάρ. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να υπάρξει ένας μόνιμος θεσμός ανάδειξης των καλύτερων πυγμάχων της χώρας, λειτουργώντας παράλληλα και ως πόλος έλξης για το άθλημα.

Έχοντας εξασφαλίσει τη διοργάνωση των Ασιατικών Αγώνων του 2030, το Κατάρ θέλει να εμφανίσει όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερες ομάδες σε πλήθος αθλημάτων, με την πυγμαχία να είναι ανάμεσα σε αυτά.

Αν και η χώρα έχει ήδη κάνει κάποια βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, όπως η φιλοξενία ενός τουρνουά στην Ντόχα τον περασμένο Μάρτιο και η αποστολή ομάδας σε πρόσφατα τουρνουά σε Κουβέιτ και Αίγυπτο, αυτό που απαιτείται τώρα είναι μία τακτική παρουσία του σπορ στα εγχώρια αθλητικά δρώμενα .

Σημειώνεται πως το Καταρ είχε την πρώτη του… δυναμική επαφή με τον κόσμο της πυγμαχίας το 2015, όταν και φιλοξένησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών της IBA στην Ντόχα.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.