ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

14ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών

14ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών

Το Σαββατοκύριακο, 29-30 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, θα διεξαχθεί ένα διεθνές πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών, θεσμός για την περιοχή και όχι μόνο, μετά από δυο χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω της πανδημίας

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται για 14η χρονιά από τα σωματεία του Τσόι Λι Φατ Κουνγκ Φου με υπεύθυνο τον Θεόδωρο Λαμπάδα, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ, και συνδιοργανώνεται με την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλιέων.

Στο πρωτάθλημα θα διαγωνιστούν αθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στα αγωνίσματα, Τάο Λου, Πόιντ Φάιτινγκ, Qingda, τεχνικές αυτοάμυνας και Κικ Λάιτ. Συμμετοχές έχουν δηλώσει, πάνω από 40 ελληνικά σωματεία (Μυτιλήνη, Πάτρα,
Κρήτη, Πύργος, Αττική, Τρίπολη, Ρόδος) καθώς και σωματεία από Κύπρο, Πορτογαλία, Ρουμανία, Πολωνία και Σερβία.

O διοργανωτής Θ. Λαμπάδας σε δηλώσεις του τόνισε: «Στόχος μας είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου η πόλη του Ναυπλίου να γίνει το κέντρο των μαχητικών αθλημάτων και το Παλαμήδειο πρωτάθλημα να επανέλθει στα επίπεδα προ κορονοϊού ξεπερνώντας τις εξακόσιες συμμετοχές. Η διοργάνωση θα έχει ένα συμβολικό εισιτήριο και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου Δεσμοί Αίματος – Σύλλογος Αιμοδοτών Αργολίδας»

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.