ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Έρχεται το 61ο επεισόδιο του ΖΜΑΚ!

Έρχεται το 61ο επεισόδιο του ΖΜΑΚ!

Στις 8 Οκτωβρίου στο RAIL ENTERTAINMENT STUDIO θα διεξαχθεί το 61ο επεισόδιο του ΖΜΑΚ.  

Με τουλάχιστον δύο ματς τίτλων να έχουν δρομολογηθεί και με μεγάλο ενδιαφέρον για τα ημιτελικά του «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ»  που θα αναδείξουν σε αυτό τη διοργάνωση τους δύο φιναλίστ του 2022, η αδρεναλίνη ήδη έχει ανέβει.

Οι πρώην πρωταθλητές Τόμπολα δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μπουν στο ρινγκ λόγω του τραυματισμού του Αλέκου Τόμπολα, οι πρωταθλητές Viral, πρόσθεσαν ήδη μία υπεράσπιση στο ενεργητικό τους και μάλιστα ζόρικη

Αφού υπέταξαν τους Πλευμπόι  και Μάρκελλο Κομνηνό και πανηγύρισαν για δεύτερο συνεχόμενο επεισόδιο του ZMAK με τους Ταγκ Τημ τίτλους αγκαλιά. Για να διπλασιάσουν τις νίκες τους σαν πρωταθλητές έχουν νέο εμπόδιο

Δίδυμοι…

Ο Γενικός Διευθυντής του ZMAK Μέντορας, έχει ορίσει τον επόμενο αγώνα τίτλου για τους Κουνούπι και Τζίμη Χάσταγκ και αυτός θα συμβεί τώρα στις 8 Οκτωβρίου στο ZMAK 61.

Οι μακροβιότεροι πρωταθλητές του ΖΜΑΚ (402 μέρες) Δίδυμοι, είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τις ομαδικές ζώνες ξανά

Όσοι πιστοί θέλουν να προσέλθουν η διεύθυνση είναι Μεθώνης 48 Πειραιάς. Ώρα έναρξης 20:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00) Γενική είσοδος 14 ευρώ. Τηλεφωνική κράτηση θέσης (στο 6947559645).

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.