ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Εντυπωσιακό ξεκίνημα της Εθνικής με 5 νίκες

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Εντυπωσιακό ξεκίνημα της Εθνικής με 5 νίκες

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Εθνική Ελλάδος, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Π/Κ, που διεξάγεται στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σύλλεξε 5 νίκες και μόλις μία ήττα, στην πρώτη μέρα των αγώνων του, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική αρχή στη διοργάνωση.

Τις νίκες πέτυχαν ο Πλέας Γεώργιος, που νίκησε με 5-0 τον Φινλανδό Σάλο Λέεβι Σαμούλι, στην κατηγορία των 57 κιλών, ο Σαρηγιαννίδης Κωνσταντίνος, που νίκησε με 5-0 τον Φινλανδό Χαϊντάρι Χουσενρέζα, στην κατηγορία των 52 κιλών, αλλά και ο Μποδιτσόπουλος Θωμάς, που νίκησε με 5-0 τον Τσέχο Ράφαελ Μάριο, στην κατηγορία των 54 κιλών.

Ενώ επίσης νίκες έφεραν ο Φωτιάδης Εμμανουήλ (63κ.) και ο Τόπαλος Βασίλης (60κ.), που νίκησαν τους Αλεξανδραβίκιους Σάντερ και Κοκόλοφ Γιάροσλαβ αντίστοιχα, με TKO στον πρώτο γύρο.

Μόνο ο Τσευφρενίδης Λευτέρης έχασε στις λεπτομέρειες με 3-2, από τον Χαρουτιουνιάν Άλμπερτ, στην κατηγορία των 75 κιλών.

Οι αγώνες της Εθνικής:

Πλέας Γεώργιος – Σάλο Λέεβι Σαμούλι (57κ.) 5-0
Σαρηγιαννιδης Κωνσταντίνος – Χαϊντάρι Χουσενρέζα (52κ.) 5-0
Φωτιάδης Εμμανουήλ – Αλεξανδραβίκιους Σάντερ (63κ.) Νίκη με TKO
Μποδιτσοπουλος Θωμάς – Ράφαελ Μάριο (54κ.) 5-0
Τοπαλος Βασίλης – Κοκόλοφ Γιάροσλαβ (60κ.) Νίκη με TKO
Τσεβρενιδης Ελευθέριος – Χαρουτιουνιάν (75κ.) 2-3

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.