fbpx

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Εντυπωσιακό ξεκίνημα της Εθνικής με 5 νίκες

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Εντυπωσιακό ξεκίνημα της Εθνικής με 5 νίκες

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Εθνική Ελλάδος, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Π/Κ, που διεξάγεται στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σύλλεξε 5 νίκες και μόλις μία ήττα, στην πρώτη μέρα των αγώνων του, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική αρχή στη διοργάνωση.

Τις νίκες πέτυχαν ο Πλέας Γεώργιος, που νίκησε με 5-0 τον Φινλανδό Σάλο Λέεβι Σαμούλι, στην κατηγορία των 57 κιλών, ο Σαρηγιαννίδης Κωνσταντίνος, που νίκησε με 5-0 τον Φινλανδό Χαϊντάρι Χουσενρέζα, στην κατηγορία των 52 κιλών, αλλά και ο Μποδιτσόπουλος Θωμάς, που νίκησε με 5-0 τον Τσέχο Ράφαελ Μάριο, στην κατηγορία των 54 κιλών.

Ενώ επίσης νίκες έφεραν ο Φωτιάδης Εμμανουήλ (63κ.) και ο Τόπαλος Βασίλης (60κ.), που νίκησαν τους Αλεξανδραβίκιους Σάντερ και Κοκόλοφ Γιάροσλαβ αντίστοιχα, με TKO στον πρώτο γύρο.

Μόνο ο Τσευφρενίδης Λευτέρης έχασε στις λεπτομέρειες με 3-2, από τον Χαρουτιουνιάν Άλμπερτ, στην κατηγορία των 75 κιλών.

Οι αγώνες της Εθνικής:

Πλέας Γεώργιος – Σάλο Λέεβι Σαμούλι (57κ.) 5-0
Σαρηγιαννιδης Κωνσταντίνος – Χαϊντάρι Χουσενρέζα (52κ.) 5-0
Φωτιάδης Εμμανουήλ – Αλεξανδραβίκιους Σάντερ (63κ.) Νίκη με TKO
Μποδιτσοπουλος Θωμάς – Ράφαελ Μάριο (54κ.) 5-0
Τοπαλος Βασίλης – Κοκόλοφ Γιάροσλαβ (60κ.) Νίκη με TKO
Τσεβρενιδης Ελευθέριος – Χαρουτιουνιάν (75κ.) 2-3

https://boxing.apexsports.gr/2022/09/27/evropaiko-protathlima-p-k-oi-antipaloi-kai-oi-ores-ton-anametriseon-ton-ellinon-pygmachon/
https://boxing.apexsports.gr/2022/09/25/panevropaiko-p-k-stin-italia-i-apostoli-tis-elladas/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά