ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Οι αντίπαλοι και οι ώρες των αγώνων της Εθνικής

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Οι αντίπαλοι και οι ώρες των αγώνων της Εθνικής

Στο ρινγκ ανεβαίνουν και σήμερα οι Έλληνες πυγμάχοι, με στόχο την πρόκριση στην 8αδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Π/Κ, στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας.

Μετά το καταπληκτικό ξεκίνημα, την 1η μέρα της διοργάνωσης, οι αθλητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επιδιώκουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, με στόχο το βάθρο και τα μετάλλια.

Σήμερα, στην 1η ζώνη, στις 14:00 μετά το μεσημέρι, ο Πλέας Γεώργιος θα αναμετρηθεί με τον Αρμένιο Μαρτιροσιάν Ανδρανίκ (54-57κ.) και ο Τόπαλος Βασίλης θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Σπίσα Σάνδρο (57-60κ.).

Ενώ στη 2η ζώνη, στις 17:30 το απόγευμα, ο Σαρηγιαννίδης Κωνσταντίνος θα βρει μπροστά του τον Κροάτη Μπάκακ Μπρούνο (50-52κ.), ο Μποδιτσόπουλος Θωμάς θα αντιμετωπίσει τον Ιρλανδό Κέλι Τζέιμς Άντονι (52-54κ.), ο Καλλέας Παρασκευάς θα αναμετρηθεί με τον Ρουμάνο Κάραρε Αλεξάνδρου Γκάμπριελ (63-66κ.) και τέλος ο Φωτιάδης Εμμανουήλ θα παίξει με τον επίσης Ρουμάνο Σουβάτσε Αλεξάνδρου Οβίντιου (60-63κ.).

Οι αγώνες των Ελλήνων:

Πλέας Γεώργιος – Μαρτιροσιάν Ανδρανίκ (Αρμενία), 54-57κ.
Σαρηγιαννιδης Κωνσταντίνος – Μπάκακ Μπρούνο (Κροατία), 50-52κ.
Φωτιάδης Εμμανουήλ – Σουβάτσε Αλεξάνδρου Οβίντιου (Ρουμανία), 60-63κ.
Μποδιτσοπουλος Θωμάς – Κέλι Τζέιμς Άντονι (Ιρλανδία), 52-54κ.
Τοπαλος Βασίλης – Σπίσα Σάνδρο (Γαλλία), 57-60κ.
Καλλέας Παρασκευάς – Κάραρε Αλεξάνδρου Γκάμπριελ (Ρουμανία), 63-66κ.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.