ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Σιγούρεψαν τα μετάλλια Γεωργοπούλου, Κούζιλου, Τριφύλλη και Ντασιονάκη

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Σιγούρεψαν τα μετάλλια Γεωργοπούλου, Κούζιλου, Τριφύλλη και Ντασιονάκη

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Κορασίδων της Ελληνικής Εθνικής Ομάδα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Παίδων/Κορασίδων που διεξάγεται στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας (25/09-05/10).

Η ελληνική ομάδα πέρασε στα ημιτελικά, εξασφαλίζοντας 4 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Light Fly (W46-48κ.), η Μαρία Γεωργοπούλου επικράτησε με W.O. επί της Αλίνα Πραβντίλα από την Ουκρανία, ενώ στην κατηγορία Feather (W54-57κ.), η Παναγιώτα Κούζιλου νίκησε με 5-0 επό της Μαρτίνα Γιαρζάμπεκ από την Πολωνία.

Στην κατηγορία Pin (W44-46kg), η Άννα – Μαρία Τριφύλλη νίκησε εύκολα με 5-0 επί της Αϊσού Ισμαΐλοβα από το Αζερμπαϊτζάν. Στην κατηγορία Light Welter (W60-63κ.), η Μαριεύα Ντασιονάκη, νίκη την Ουκρανή Βικτόρια Ζακζάρχιουκ, ολοκληρώνοντας το «καρέ» των «ελληνικών» μεταλλίων.

Επίσης πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση πραγματοποίησαν η Λαμπρινή Γιαννακοπούλου στα 50 κιλά και η Ιωάννα Κάντζαρη στα 52 κιλά, οι οποίες αν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό έχασαν στα σημεία και οι δύο εξασφαλίζοντας όμως την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στο Μοντεσιλβάνο.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.