fbpx

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Σιγούρεψαν τα μετάλλια Γεωργοπούλου, Κούζιλου, Τριφύλλη και Ντασιονάκη

Ευρωπαϊκό Π/Κ: Σιγούρεψαν τα μετάλλια Γεωργοπούλου, Κούζιλου, Τριφύλλη και Ντασιονάκη

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Κορασίδων της Ελληνικής Εθνικής Ομάδα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Παίδων/Κορασίδων που διεξάγεται στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας (25/09-05/10).

Η ελληνική ομάδα πέρασε στα ημιτελικά, εξασφαλίζοντας 4 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Light Fly (W46-48κ.), η Μαρία Γεωργοπούλου επικράτησε με W.O. επί της Αλίνα Πραβντίλα από την Ουκρανία, ενώ στην κατηγορία Feather (W54-57κ.), η Παναγιώτα Κούζιλου νίκησε με 5-0 επό της Μαρτίνα Γιαρζάμπεκ από την Πολωνία.

Στην κατηγορία Pin (W44-46kg), η Άννα – Μαρία Τριφύλλη νίκησε εύκολα με 5-0 επί της Αϊσού Ισμαΐλοβα από το Αζερμπαϊτζάν. Στην κατηγορία Light Welter (W60-63κ.), η Μαριεύα Ντασιονάκη, νίκη την Ουκρανή Βικτόρια Ζακζάρχιουκ, ολοκληρώνοντας το «καρέ» των «ελληνικών» μεταλλίων.

Επίσης πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση πραγματοποίησαν η Λαμπρινή Γιαννακοπούλου στα 50 κιλά και η Ιωάννα Κάντζαρη στα 52 κιλά, οι οποίες αν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό έχασαν στα σημεία και οι δύο εξασφαλίζοντας όμως την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στο Μοντεσιλβάνο.

https://boxing.apexsports.gr/2022/09/30/evropaiko-p-k-sti-zoni-ton-metallion-oi-korasides/
https://boxing.apexsports.gr/2022/09/30/evropaiko-p-k-sta-imitelika-topalos-sarigiannidis-mpoditsopoulos-fotiadis/
https://boxing.apexsports.gr/2022/09/29/evropaiko-p-k-nikifores-emfaniseis-apo-tis-ellinides/
https://boxing.apexsports.gr/2022/09/29/evropaiko-p-k-oi-antipaloi-kai-oi-ores-ton-agonon-tis-ethnikis/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά