fbpx

Ευρωπαϊκό Π/Γ: Πρόκριση στον τελικό για Τριφύλλη, Τόπαλο, Κουζίλου, Φωτιάδη

Ευρωπαϊκό Π/Γ: Πρόκριση στον τελικό για Τριφύλλη, Τόπαλο, Κουζίλου, Φωτιάδη

Η Εθνική ομάδα Πυγμαχίας πανηγυρίζει 4 συμμετοχές σε τελικό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Παίδων/Κορασίδων που διεξάγεται στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας (25/9-05/10).

Στην κατηγορία των 46 κιλών η Άννα-Μαρία Τριφύλλη επικράτησε 5-0 της Ουκρανής Ταίσια Ποκουσάι σε ένα ματς που η Ελληνίδα πυγμάχος επέβαλε την υπεροχή της από την αρχή.

Στην κατηγορία των 60 κιλών ο Βασίλης Τόπαλος επικράτησε 5-0 στα σημεία του Αρμένιου Ράφαελ Νερσισιάν σε έναν συναρπαστικό αγώνα και έδειξε πως το χρυσό μετάλλιο είναι εφικτό.

Στην κατηγορία των 57 κιλών η Παναγιώτα Κουζίλου επικράτησε με διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή στον 2ο γύρο της Ιταλίδας Σάρα Μπατιστέλα και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία για το χρυσό.

Με τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο γύρο επικράτησε και ο Εμμανουήλ Φωτιάδης του Ιρλανδού Ρέιλι Κίλιαν Λένον και έβαλε πλώρη για το υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στους άλλους 2 ημιτελικούς οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ( Μαρία-Ευανθία Ντασιονάκη και Μαρία Γεωργοπούλου) ηττήθηκαν και εξασφάλισαν το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά