ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο Α/Γ: Με 8αμελή ομάδα η Ελλάδα “πέταξε” για το Σαντιάγο

Παγκόσμιο Κύπελλο Α/Γ: Με 8αμελή ομάδα η Ελλάδα “πέταξε” για το Σαντιάγο

Με 4 επίλεκτους αθλητές και 4 επίλεκτες αθλήτριες  στην κατηγορία Ανδρών / Γυναικών αναχώρησε, σήμερα Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2022,  η  Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος ITF για να λάβει μέρος στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Taekwon-do ITF σε ανοιχτό στάδιο που θα διεξαχθεί στην πόλη Σαντιάγκο ντελ Εστέρο της Αργεντινής από την Τρίτη (04/10) έως και την Κυριακή (09/10).

Η επίλεκτη Εθνική Ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμη ν’ αγωνισθεί με ευγενή άμιλλα σύμφωνα πάντα με την φιλοσοφία και τις αρχές  του αθλήματος και να κατακτήσει μια θέση ψηλά στην Γενική κατάταξη, με πολλά μετάλλια.

Η σύνθεση της Επίλεκτης Εθνικής Ομάδας ταε κβον ντό ITF, με τις κατηγορίες μάχης και τουλ:

Μπάντης Αχιλλέας, -64κ., 2 ΝΤΑΝ
Καρβούνης Τριαντάφυλλος, -71κ., 3 ΝΤΑΝ
Γαλάνης Εμμανουήλ, -78κ., –
Καλακίδης Χρήστος, -85κ., –
Βασιλεία Αγγελική -57κ., 4 ΝΤΑΝ
Στεφανίδου Μαριάνθη -67κ., –
Λεκατσά Μαρία -72κ., –
Κηπουρού Άννα-Μαρία -77κ., 2 ΝΤΑΝ

Προπονητής της ομάδας είναι ο Θεόδωρος Δημητρακάκης, Head Coach, ενώ για στην διοργάνωση του Σαντιάγκου θα συμμετάσχουν και οι διαιτητές Γεώργιος Παπαδιώτης, Δημήτριος Κατηρτσίδης.

Αρχηγός της Αποστολής είναι ο Δημήτριος Καγιαμπίνης και μετέχουν σ’ αυτήν και ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ Μιχαήλ Ζωγράφος και ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αναστάσιος Βαλασιάδης.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.