fbpx

Ευρωπαϊκό U21:  Εξομολόγηση ψυχής από την Ολυμπιονίκη Αρετή Αθανασοπούλου

Ευρωπαϊκό U21:  Εξομολόγηση ψυχής από την Ολυμπιονίκη Αρετή Αθανασοπούλου

Η Ολυμπιονίκης του αθλήματος Αρετή Αθανασοπούλου, με τεράστια ιστορία αγώνων και διακρίσεων πίσω της, ανέβασε μια εξομολόγηση ψυχής στον προσωπικό της λογαριασμό με αφορμή τον νεαρό αθλητή της Γιώργο Πανταζή που διακρίθηκε στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό.

Tην Αρετή είχα την χαρά και τιμή να την γνωρίσω στο απόγειο των επιτυχιών της και όσα χρόνια και αν περάσουν η αγάπη για αυτό που κάνει, ο σεβασμός, η ταπεινότητα και η τεράστια εσωτερική δύναμη που έχει εξακολουθούν και την χαρακτηρίζουν, σαν άνθρωπο και τώρα προπονητή.

«@georgepantazis_ Εντυπωσιακός, θεαματικός, ευαίσθητος, υπομονετικός, εργατικός ήσουν πάντα. Για μένα θα είσαι πάντα σπουδαίος με τίτλους η χωρίς. Είμαι χαρούμενη, όχι γιατί ανέβηκες στο βάθρο των νικητών, αλλά την ώρα της απονομής είδα στο πρόσωπο σου ικανοποίηση και ευτυχία. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι με μια 3η θέση στην Ευρώπη, περιμένω πολλά περισσότερα από εσένα, επειδή το θες ΕΣΎ και ΕΓΏ θα είμαι εκεί, σε αυτόν τον ψυχικό δεσμό αθλητή-προπονητή θα προσπαθώ πάντα να κατανοώ την συμπεριφορά και τα κίνητρά σου. Θα συνεχίσουμε την σπουδαία και σκληρή δουλειά με επαγγελματισμό και ας ανήκουμε στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό και ας παλεύουμε μόνοι μας…

Σας ευχαριστούμε όλους που χαίρεστε μαζί μας.  Ευχαριστούμε τους φίλους-δασκάλους-συναδέλφους- προπονητές που μας στήριξαν, μας δέχτηκαν στα σωματεία τους και κάναμε sparring, πολύτιμη η βοήθεια σας στην προετοιμασία μας. Ευχαριστούμε τον γυμναστή μας @recreation_fitness_team Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη .

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στην οικογένεια μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα, τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες που για να γίνουν τα όνειρα των Αθλητών μου πραγματικότητα είναι συνεχώς το στήριγμα μου…είστε όλοι σας η δύναμη μου…

Πήρα φορά…παραλίγο να ξεχάσω να ευχαριστήσω και εμένα»

Από εμάς απλά…respect

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά