ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Άννα-Μαρία “The Gun” Τριφύλλη, το χρυσό κορίτσι της ελληνικής πυγμαχίας

Άννα-Μαρία “The Gun” Τριφύλλη, το χρυσό κορίτσι της ελληνικής πυγμαχίας

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων-κορασίδων της  EUBC που έλαβε χώρα στο Μόντεσιλβάνο της Ιταλίας από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου το υψηλότερο σκαλί του βάθρου είχε χρώμα γαλανόλευκο. Συγκεκριμένα την πρώτη θέση κατέκτησε η αθλήτρια της εθνικής ομάδας πυγμαχίας Άννα-Μαρία Τριφύλλη, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στην κατηγορία των 46 κιλών.

Πρώτη αντίπαλος ήταν η πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν Ισμαίλοβα Αϋσού, την οποία η Άννα- Μαρία κέρδισε με ομόφωνη απόφαση των κριτών και πήρε το εισιτήριο για τα μετάλλια. Στα ημιτελικά κέρδισε την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ουκρανή Ποκουσάι Ταϊσία με μέτρημα στο δεύτερο γύρο. Σε έναν δυνατό τελικό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με ομόφωνη απόφαση (5-0) την Τουρκάλα πρωταθλήτρια Ντουμάν Ράμπια Εγιούλ.

Άξια πρωταθλήτρια η Άννα-Μαρία, η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα της και την καθοδηγεί όλα αυτά τα χρόνια, τον προπονητή της Τάκη Πετρίδη, ο οποίος δεν έλειψε ούτε τώρα από το πλευρό της.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.