ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ξεκινάει αύριο το Φεστιβάλ Χόμπι με γεύση από Μουάι Τάι

Ξεκινάει αύριο το Φεστιβάλ Χόμπι με γεύση από Μουάι Τάι

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, skywalker.gr συγκεντρώνει όλους τους επαγγελματίες και οργανισμούς που διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσης ελεύθερου χρόνου (χόμπι), στις 7, 8 & 9 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ και ώρες: Παρασκευή 7/10 16:00-23:00, Σάββατο 8/10 & Κυριακή 9/10 11.00-23.00.

Το #HobbyFairPlay φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με πολλά θέματα. Κάπου αναμεσά σε αθλητισμό και εξτρήμ σπορ υπάρχει και μεγάλη δόση από  Μουάι Τάι.

Συμμετέχουν οι Κώστας Θεοδούλου και Rama Camp Muay Thai, Γιάννης Θεοφάνους και Fight Club Γαλατσίου, Κώστας Πρεντουλής και Rama Camp Κρήτης, Νίκος Κορδαλής και Καλλίμαχος τημ, Δημήτρης Γιάννος με Brasa Hellas και Silverbackgorilla κ.α.

Στο #HobbyFairPlay συμμετέχουν μη φονικά hobbies, που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευζωία και στην προοπτική της ευτυχίας, ενισχύοντας παράλληλα προσωπικές δεξιότητες, στην ανακάλυψη και την καλλιέργεια κλίσεων και ταλέντων, καθώς και στη συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ικανότητες.

«Κανένας δεν είναι χαρούμενος ή ασφαλής χωρίς ένα χόμπι» (Γουίλιαμ Όσλερ, Καναδός ιατρός και διανοούμενος)

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.