fbpx

Ο Ανδρέας Κατζουράκης νίκησε με διακοπή και τον Κράελ, ανεβάζοντας το ρεκόρ σε 8-0, υπό τις οδηγίες το Ρόνι Σιλντς (pics)

Ο Ανδρέας Κατζουράκης νίκησε με διακοπή και τον Κράελ, ανεβάζοντας το ρεκόρ σε 8-0, υπό τις οδηγίες το Ρόνι Σιλντς (pics)

Ο Ανδρέας Κατζουράκης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει στόφα πρωταθλητή. Τι κι αν από εχθές το μεσημέρι και μέχρι και την προθέρμανση είχε εντονότατες στομαχικές διαταραχές, τι κι αν μεταξύ των γύρων δεν έπινε ούτε νερό, απέδειξε ότι τίποτε δεν τον πτοεί. Νίκησε με διακοπή τον Κάμερον Κράελ, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 8-0.

Ο 25χρονος Έλληνας πρωταθλητής, που προπονείται υπό τις οδηγίες του πολύ σπουδαίου Ρόνι Σιλντς (προπονητής στο παρελθόν  μεταξύ άλλων του πολύ Μάικ Τάισον και του παγκόσμιου Εβάντερ Χόλιφιλντ), δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο του σε κανένα σημείο του αγώνα, παίρνοντας τη νίκη στον 8ο αγώνα της καριέρας του σε μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Χιούστον.

Ο Ανδρέας συνεχίζει απτόητος και μετά από κάθε νίκη του ακόμα πιο ταπεινός την πορεία του προς το μεγάλο όνειρο, τη βαρύτιμη ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή στην επαγγελματική πυγμαχία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά