fbpx

Project Legion: MMA εναντίον Ζόμπι!

Project Legion: MMA εναντίον Ζόμπι!

Ο Ντόναλντ “Καουμπόι” Σερόν έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Project Legion καθώς μετά την αποχώρησή του από το MMA, έχει πάρει τη διαδρομή για τη μεγάλη οθόνη ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών πριν από αυτόν. Το Project Legion είναι ένα συγκλονιστικό θρίλερ με έντονη δράση που κυκλοφορεί επίσημα σήμερα.

Ο Σερόν υποδύεται έναν πρώην πεζοναύτη που έχει βρεθεί σε τρομακτική δύσκολη θέση. Άγρια πλάσματα που λυμαίνονται τους ανθρώπους έχουν κατέβει στην πόλη. Ένας μανιασμένος αγώνας για επιβίωση ξεκινά καθώς ο έξω κόσμος βυθίζεται στο χάος. Ο πρώην σούπερ σταρ του UFC Donald “Cowboy” Cerrone βρίσκεται αποκλεισμένος μέσα στο διαμέρισμά του και ετοιμάζεται να βγει πολεμώντας. Σκηνοθεσία και σενάριο υπογράφει ο Λανς Κάουανς

Ο «Καουμπόι» έχει γεννηθεί στις 29 Μαρτίου 1983 στο Ντένβερ, ΗΠΑ και έχει ύψος 1,83 μ. Αγωνίστηκε στην κατηγορία Ελαφρών και Βαρέων Βαρών και έγινε γνωστός για τις επιτυχίες του στο Ultimate Fighting Championship (UFC). Συνολικά στο ΜΜΑ έχει 36 νίκες και 17 ήττες, ενώ ήταν και επαγγελματίας Κικ Μπόξερ με αήττητο ρεκόρ 28 νικών και 1 ισοπαλίας. Στο Κικ Μπόξινγκ έχει μεταξύ άλλων τίτλους και στις γνωστές σ’ εμάς διοργανώσεις των ISKA και S1!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά