fbpx

Όβεριμ και Χάρι …μέρος τρίτο!!!

Όβεριμ και Χάρι …μέρος τρίτο!!!

Ο Άλισταιρ Όβεριμ και ο Μπαντρ Χάρι θα συναντηθούν σήμερα για 3η φορά στη διοργάνωση Glory Collision 4 στο Άρνεμ σε μια αναμέτρηση που θα βάλει(;) τέλος στις μεταξύ τους συναντήσεις. Σε έναν αγώνα κικ μπόξινγκ στα βαριά κιλά δύο από τους πιο εμβληματικούς κικμπόξερς επιστρέφουν στο ρινγκ για να διευθετήσουν επιτέλους το μεταξύ τους σκορ. Πρώτη φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Dynamite 2008, όπου ο Όβεριμ είχε κερδίσει με νοκ άουτ στον 1ο γύρο. Ο Χάρι πήρε τη ρεβάνς του την επόμενη χρονιά, στο Κ-1 World Grand Prix, επικρατώντας κι αυτός με νοκ άουτ στον 1ο γύρο και τώρα, 13 χρόνια μετά, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν το μεταξύ τους σκορ.

Ο Χάρι είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους μαχητές στην ιστορία αθλήματος, με επαγγελματικό ρεκόρ 106-16-2. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του έχει στεφθεί πρωταθλητής πολλών διοργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων των K-1 και Showtime.

Ο Όβεριμ από την άλλη, πρώην σταρ του UFC, επιστρέφει στα ρινγκ για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το UFC. Και τι ωραίος τρόπος να επιστρέφει κανείς, με μια από τις μεγαλύτερες τριλογίες στην ιστορία του κικ μπόξινγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά