ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Α/Γ: Τριπλός πρωταθλητής ο Χιφούμι Άμπε

Παγκόσμιο Α/Γ: Τριπλός πρωταθλητής ο Χιφούμι Άμπε

Λίγες ώρες μετά την αδερφή του, Ούφα, ο Χιφούμπι Άμπε αναδείχθηκε επίσης παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη φορά στην καριέρα του με τα αδέρφια από την Ιαπωνία να το έχουν κάνει ξανά το 2018.

 Ο τελικός στην κατηγορία των -66 κιλών ήταν ιαπωνική υπόθεση με τον Άμπε να αντιμετωπίζει τον συμπατριώτη του, Γιοσίρο Μαρουγιάμα. Ο Άμπε είχε παρόμοια τακτική με την αδερφή του περνώντας στην επίθεση από την αρχή και σημείωσε το καθοριστικό waza-ari προτού περάσει στην εξουδετέρωση των επιθέσεων από τον αντίπαλό του.

 Η Ιαπωνία έχει κατακτήσει έως τώρα και τα τέσσερα χρυσά μετάλλια που διεκδικήθηκαν στη διοργάνωση που διεξάγεται στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν. Ο Αν Μπα-Ουλ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015, κατάφερε να βρεθεί ξανά στο βάθρο καθώς νίκησε τον Έλιος Μάνζι στον πρώτο μικρό τελικό. Μαζί του στο βάθρο ο Μολδαβός, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, Ντένις Βιέρου που νίκησε στα τελευταία δευτερόλεπτα τον Γεωργιανό Βάζχα Μαργκελασβίλι.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.