fbpx

ZMAK 61ο επεισόδιο και ο Πλεϊμπόι παραμένει πρωταθλητής

ZMAK 61ο επεισόδιο και ο Πλεϊμπόι παραμένει πρωταθλητής

ZMAK championship Τριπλή απειλή και Πλεϊμπόι  vs Σπάρτακος vs Σπύρος Λούης

Με τον Πλεϊμπόι να κερδίζει Σπάρτακο και Σπύρο Λούη στο ίδιο ματς, τα κατάστιχα του ΖΜΑΚ αναφέρουν πλέον πως ο ZMAK champion δεν είναι απλά μια… σύμπτωση που οφείλεται στο House of Mistress.

O «Γητευτής των κυριών» υπερασπίστηκε τον τίτλο του επιστρατεύοντας κάθε είδους σοβαρότητα για πρώτη φορά.

Ο Σπάρτακος χωρίς τον τραυματία μανατζέρ του (Κύρο) από δίπλα και ο Λούης με την Αμέλια να χάνει χρόνο λογομαχώντας με την Αφέντρα, δεν μπόρεσαν να πάρουν οποιοδήποτε pin και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Alpha Male τώρα

To ΖΜΑΚ 61 θα μπορούσε να τελειώσει ονειρεμένα για τον Πλεϊμπόι, αν επάνω στα πανηγύρια για τη νίκη δεν έκανε την εμφάνιση του ο Ηλίας Σίνας, που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ξέμπλεξες με Λούη και Σπάρτακο; Ωραία. Γιατί τώρα έμπλεξες με το Alpha Male του ZMAK, τον δύο και πολύ σύντομα τρεις φορές ZMAK Παγκόσμιο Πρωταθλητή».

Η Viral έχει τον τρόπο

Οι πρωταθλητές tag team, Viral (Κουνούπης & Τζίμης Χάσταγκ) προχώρησαν σε ακόμη μια υπεράσπιση των τίτλων τους. Αυτή τη φορά απέναντι στους Δίδυμους.

Αν και ανά πάσα στιγμή η Viral φαινόταν να μην έχει το πάνω χέρι, κάτι «μαγικό» έβρισκαν πάντα για να γυρίζουν τη ζυγαριά υπέρ τους, μέχρι να φτάσουν σε αυτή τη σπουδαία νίκη.

Είναι και πάλι εδώ

Η Viral θα σκέφτεται πλέον με άλλους ρυθμούς, μιας και επόμενοι αντίπαλοι τους είναι οι… Tombola.

Ο Λεωνίδας Τόμπολας καθηλώνει τον Κωστίκα

Οι προκάτοχοι τους, αν και με λαβωμένο το γόνατο του Αλέκου αλλά και τη Λία Τόμπολα στο πλευρό τους, γύρισαν στο ρινγκ για να ξεπλύνουν τις προσβολές του Κωστίκα Γονατίδη.

Ο πόντιος ταρίφας αν και διεκδικούσε μαζί με τον Δανιήλ το ματς τίτλων που οφείλεται στους Tombola, δεν μπόρεσε να σταθεί απέναντι τους.

Επιστροφή μεγατόνων

Ο Γεδεών δεν ήταν η μόνη επιστροφή που τάραξε τα νερά στο ZMAK αυτό το Φθινόπωρο. Μετά τον πνιγμό του από τον Χασάπη με τσιγκέλι, λαβή που βίωσαν επίσης με οργή ο διαιτητής και μέλος του επιτελείου του ZMAK, ήχησε η μουσική που κανείς δεν περίμενε.

Ο μεγαλομέτοχος και «Στρατηγός» του ZMAK, κ. Πέρης απάντησε στο «Δεν υπάρχει κανένας να σταθεί απέναντι μου» του Χασάπη και μάλιστα φρόντισε να τον ξαπλώσει με spear για να σοκάρει τους πάντες.

Ο κ. Πέρης εμφανώς αλλαγμένος από το βαρύ σκοτεινό παρελθόν της Power n’ Money, έτεινε μάλιστα και χείρα βοηθείας στον Γεδεών, που αρνήθηκε μη μπορώντας να πιστέψει πως ο Πέρης έχει ξαναμπεί στον σωστό δρόμο.

Seretiάδα

O Μιχαήλ-Άγγελος είχε αναρρώσει από τον τραυματισμό του στον αυχένα αλλά ο Pano Sereti φρόντισε να επαναφέρει αυτόν τον πόνο και μάλιστα επί δύο πολύ σύντομα στο σώμα του «Human Rainbow».

Ο Αλβανός προκρίθηκε στον τελικό παρά τη μαχητικότητα του Μιχαήλ-Άγγελου, αφού φρόντιζε επιμελώς κάθε φορά που τα πράγματα ήταν ζόρικα, να σημαδεύει… αυχένα.

Χωρίς ματς στον τελικό

Ο Απόλλωνας γράφει ιστορία. Επιστρέφει στα main events και μάλιστα ως φιναλίστ του Τουρνουά των Αθανάτων κόντρα στον Sereti.

νικητής ο Απόλλων

Στον τελικό (5 Νοεμβρίου) θα πάει ξεκούραστος αφού ο Ninja δεν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια(!) για να αγωνιστεί και υπάρχει εξήγηση για αυτό. Στην προηγούμενη φάση το House of Mistress είχε φροντίσει να κλειδώσει τον Κουνούπη στα αποδυτήρια για να αποκλειστεί χωρίς αγώνα (με τον Ninja).

Ο Κουνούπης παρέα με τον Χάσταγκ πήρε εκδίκηση κλέβοντας τη μάσκα του Ninja, ο οποίος επέλεξε να μην εμφανιστεί χωρίς αυτή και να αποκλειστεί άνευ αγώνα.

Νέο Ταλέντο εν όψη;

Στη διάρκεια του σόου ο κόσμος είδε και μια συνομιλία ανάμεσα σε Kris Ka$$ (πρόεδρος) και Πέτρο Πολυχρονίδη, που αφορούσε μια νέα ανακάλυψη του δεύτερου. Ο ίδιος φάνηκε ενθουσιασμένος, αλλά ο ελληνοτεξανός δεν έδειξε να συμφωνεί.

ZMAK Tag Team championship

Viral © vs Δίδυμοι: Οι Viral παρέμειναν champions.

1ος Ημιτελικός Τουρνουά Αθανάτων

Μιχαήλ-Άγγελος vs Pano Sereti: Νικητής Pano Sereti

2ος Ημιτελικός Τουρνουά Αθανάτων

Ninja vs Απόλλωνας: Νικητής Απόλλωνας λόγω μη προσέλευσης αντιπάλου

Singles match

Χασάπης vs Γεδεών: Νικητής Γεδεών

#1 contender spot tag team match

Tombola vs Κωστίκας Γονατίδης & Δανιήλ: Νικητές Tombola

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά