ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Μήνυμα ειρήνης και φιλίας από τους προπονητές Ιράν και Ισραήλ

Ένα συμβολικό και ισχυρό μήνυμα υπέρ της φιλίας και της ειρήνης θέλησαν να στείλουν ο Ιρανός Βαχίντ Σαρλάκ και ο Ισραηλινός Σάνι Χέρσκο. Οι δύο προπονητές που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Τασκένδη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο, συναντήθηκαν από κοντά, αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις για τις εθνικές τους ομάδες.

“Στέλνω σε όλο τον Ιρανικό λαό την ευχή μου, μέσα από την καρδιά μου. Ελπίζω σύντομα να απελευθερωθείτε και να είστε σε θέση να κάνετε ό,τι θέλετε. Γυναίκες και άνδρες να απολαύσετε τη ζωή και να απολαύσετε τη δημοκρατία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χέρσκο σε πρόσθετο μήνυμά του στο instagram.

Αυτή η ενέργεια των δύο έρχεται σε μία περίοδο ιδιαίτερη αυξημένης εσωτερικής έντασης στο Ιράν, λόγω της εξέγερσης που έχει ξεσπάσει υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών. Παράλληλα, είναι μία ενέργεια που έρχεται ως… καταπραϋντικό στη μακροχρόνια αντιπαλότητα Ιράν και Ισραήλ σε επίπεδο διεθνούς πολιτικής.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.