ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

MMA Quest 7 + Strike Quest 4 = Λαμία 16 Οκτωβρίου (pics)

MMA Quest 7 + Strike Quest 4 = Λαμία 16 Οκτωβρίου (pics)

Η διοργάνωση της Quest Fighting League των Άννη Δομετίου. Μοχού, Παπακωνσταντίνου θα γίνει στη Λαμία στο κτήμα Πασιάκου με τις πόρτες ν ανοίγουν στις 18:00.

Η κάρτα αγώνων έχει πολλά και σημαντικά ζευγάρια, ενώ υπάρχουν και νέοι ταλαντούχοι αθλητές. Θα βρεθούν αντιμέτωποι αθλητές από Λαμία, Αθήνα, Κύπρο και Βόρεια Ελλάδα σε αγώνες ΜΜΑ, Γκράπλινγκ αλλά και τέσσερεις ελληνοκυπριακές μάχες όρθιας μάχης (strike)

Ξεχωρίζουν οι αγώνες των αήττητων Αλέξανδρου Μουμτζή (6-0) που θα αντιμετωπίσει τον Σπάρτακο Τσελαρίδη (4-0). Επίσης του Ντελή που αγωνιστεί εντός έδρας με τον αήττητο Καϊσίδη (4-0) και η μάχη Χιλάτζ με Αλέξανδρο Κοσπεντάρη. Παραθέτουμε αναλυτικά τα ζευγάρια χωρίς να αποκλείονται κάποιες εκπλήξεις ή αναγκαστικές αλλαγές τελευταίας στιγμής

Το απλό εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ, και στις μπροστινές θέσεις, 50 ευρώ. Όπως πάντα η διοργάνωση θα μεταδοθεί μέσω Pay Per View και λίγες ημέρες αργότερα από την Cosmote TV.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.