ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Το συγκινητικό “αντίο” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Το συγκινητικό “αντίο” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Με μια συγκινητική ανακοίνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Τάε κβον Ντό (ΕΛ.Ο.Τ) “αποχαιρετά” τον δις “αργυρό” Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το πρωί της Πέμπτης.

Η ΕΛ.ΟΤ δείχνει να μην έχει πιστέψει ακόμα τον άδικο χαμό του αθλητή, κάνει αναδρομή στην παρουσία του Αλέξανδρου στις κορυφαίες διοργανώσεις και εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

«Παγωμάρα και θλίψη… Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι μάταια. Το πρωινό της 14ης Οκτωβρίου, μας έδωσε μια δυνατή γροθιά στο στομάχι. Δυνατή, όσο τα χτυπήματα που έδινε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στους αγωνιστικούς χώρους του ταεκβοντό. Εδώ όπου άφησε το στίγμα του. Ασημένιο Ολυμπιακό, δύο μάλιστα φορές, σε Αθήνα και Πεκίνο, αμέτρητες διακρίσεις και μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε όλα όσα μας μετέφερε η οικογένειά του σήμερα το πρωί. Ένας μαχητής του ταεκβοντό αλλά και της ζωής δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Αφήνει παρακαταθήκη τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την απίστευτη αγωνιστικότητα που έδειχνε στα τερέν αλλά και τα μηνύματα που έστειλε με την ανάρτησή που έγινε στον επίσημο λογαριασμό του στα social media, ο οποίος φανερώνει και μέρος της προσωπικότητας που είχε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Για όλους εμάς στην οικογένεια του ελληνικού Ολυμπιακού ταεκβοντό, η σημερινή μέρα, είναι μια μέρα μαύρη. Μια μέρα απερίγραπτης θλίψης.

Αλέξανδρε μας άφησες νωρίς. Έδωσες μια μάχη άνιση. Ξέρουμε ότι κι εκεί στάθηκες με το κεφάλι ψηλά. Μας άφησες νωρίς. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ξέρουμε ότι όλοι, ήταν εκεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μέχρι το «αντίο» για το μεγάλο ταξίδι.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.