fbpx

Τζορτζ Καμπόσος εναντίον Ντέβιν Χένεϊ με φόντο 5 ζώνες

Τζορτζ Καμπόσος εναντίον Ντέβιν Χένεϊ με φόντο 5 ζώνες

Ο Ντέβιν Χένεϊ, ο πρωταθλητής ελαφρών βαρών των WBC, WBA, IBF και WBO δίνει στον Τζορτζ Καμπόσος την ευκαιρία να επανορθώσει για τη μοναδική του ήττα, σε έναν αγώνα ρεβάνς στη Μελβούρνη, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.
Στην πρώτη τους συνάντηση στις 5 Ιουνίου, ο Ντέβιν έκανε ονειρική εμφάνιση τιμώντας το παρατσούκλι του (The Dream), πυγμαχώντας με φινέτσα και κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση, “μουτζουρώνοντας” το τέλειο ρεκόρ του Καμπόσου.

Είναι αξιοσημείωτο να αναλογιστεί κανείς ότι ο Ντέβιν είναι έξι χρόνια νεότερος και με ρεκόρ του 28-0 (15KO), ενώ ο Τζορτζ βρίσκεται στο 20-1 (10 ΚΟ). Στον πρώτο τους αγώνα το εξαιρετικά ακριβές αριστερό ντιρέκτ του Χένεϊ άνοιξε τον δρόμο προς την επικράτησή του, κρατώντας τον αντίπαλό του σε απόσταση κι εμποδίζοντάς τον να κάνει επιθέσεις με πάνω από δύο χτυπήματα.
Πριν την έναρξη του αγώνα η αδρεναλίνη του Καμπόσος χτυπούσε κόκκινο, αλλά τελικά εμφανίστηκε πολύ διαφορετικός απ΄ότι ήταν στον αγώνα με τον Τεόφιμο Λόπεζ,τη βραδιά που πήρε τις ζώνες από τον Αμερικανό. Αυτήν τη φορά όμως όλα θα είναι διαφορετικά κι ελπίζουμε φυσικά και το αποτέλεσμα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο στάδιο αναμένεται να βρίσκεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης (θα τραγουδήσει τον ελληνικό εθνικό ύμνο) κι ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Γιώργος Καραγκούνης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά