ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Νέο κοινωνικό πρόγραμμα από την παγκόσμια ομοσπονδία στο Λος Άντζελες

Νέο κοινωνικό πρόγραμμα από την παγκόσμια ομοσπονδία στο Λος Άντζελες

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε (WKF), Αντόνιο Εσπινός, πιστεύει ότι η δημιουργία του νέου προγράμματος με τίτλο «Guardian Girls Karate» στο Λος Άντζελες, θα συνεισφέρει την περαιτέρω σύνδεση του αθλήματος με την τοπική κοινωνία.

 Η WKF έβαλε την υπογραφή της σε μνημόνιο κατανόησης με την Koyamada International Foundation (KIF) και το United Nations Population Fund (UNFPA) αρχίζοντας αυτή την πρωτοβουλία που έχει στόχο να παρέχει σε νέους και νέες τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να ξεπεράσουν φυλετικά ή άλλα κοινωνικά εμπόδια μέσω του αθλήματος.

 «Το σχέδιο Guardian Girls Karate θα συνεισφέρει στην περαιτέρω σύνδεση του αθλήματος με την κοινωνία αξιοποιώντας τις αρετές του καράτε για τη μάχη κατά της φυλετικής βίας»., είπε ο Εσπινός. «Μέσω της συμφωνίας, οι WKF, KIF και UNFPA συνεργάζονται για να ενισχύσουν τις γυναίκες μέσω των σεμιναρίων σε όλα τα τουρνουά Karate 1-Premier League, που αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2023».

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.