fbpx

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη (pics)

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη (pics)

Το τελευταίο αντίο στον δύο φορές αργυρό Ολυμπιονίκη Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) φίλοι και γνωστοί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης. Ο σπουδαίος αθλητής πέθανε χθες (14/10) σε ηλικία 43 ετών, μετά από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.  

Η σορός του εκτέθηκε προς χαιρετισμό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης ενώ στη συνέχεια τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και ο ενταφιασμός του στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία αποχαιρετά τον άνθρωπό της και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Στο φέρετρο του Νικολαΐδη, τοποθετήθηκε η ελληνική σημαία, ενώ στην τελετή συμμετείχε και άγημα της Πυροσβεστικής, στην οποία ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ήταν αξιωματικός. Υπήρχαν δεκάδες στεφάνια, ανάμεσα σε αυτά από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ.  

Ολυμπιονίκες, όπως ο Μιχάλης Μουρούτσος (Tae Kwon Do), ο Δημοσθένης Ταμπάκος (Κρίκοι) η Τασούλα Κελεσίδου (Δισκοβολία), αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ήταν εκεί. Παρόντες μεταξύ πολλών άλλων στο τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και άνθρωποι του πολιτικού κόσμου, όπως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, και ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά