fbpx

South American Games: Δύο χρυσά μετάλλια για τη Βραζιλία

South American Games: Δύο χρυσά μετάλλια για τη Βραζιλία

Η Βραζιλία συνεχίζει την συγκομιδή χρυσών μεταλλίων στους Αγώνες Νότιας Αμερικής που διεξάγονται στην Ασουνσιόν της Παραγουάης με άλλα δύο στο τζούντο.

 Στην κατηγορία -100 κιλών ο Γκαμπριέλ Ντεζάνι Αρεβάλο επικράτησε του Αντόνιο Χοσέ Ροντρίγκεζ Ρένγκελ από τη Βενεζουέλα ενώ στα +78 κιλά η Ζιοβάνι Μέλο Ντος Σάντος, πήρε τη νίκη απέναντι στην Αμαράνθα Ορόρα Ντουάρτε από τη Βενεζουέλα.

 Στην κατηγορία +100 κιλών ο Φρέντι Μιγκέλ Φιγκερόα Ορτίζ νίκησε τον Βενεζουελάνο Λουίς Μαουρίσιο Αμεσκίτα Ουρκεόλα και σε εκείνη των -81 κιλών ο Αγκουστίν Νίκολας Γκιλ από την Αργεντινή πήρε τη νίκη στον τελικό απέναντι στον Χιλιανό Ντάνιελ Πέρεζ Άλβαρες.

 Ο Περουβιανός Ρομπέρτο Γιάτα Γκαλαρέτα Βιγιάρ αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία -90 κιλών ξεπερνώντας στον τελικό το εμπόδιο του Μαριάνο Κότο Μπέρσιερ από την Αργεντινή. Η Σελίντα Τζαμιλέθ Κορόσο Ραμίρεζ από τον Ισημερινό κέρδισε την κατηγορία -70 κιλών νικώντας τη Βραζιλιάνα Μιλένα Ριμπέιρο Ντα Σίβα και τέλος, στα -78 κιλά, η Έλβισμαρ Νίκανορ Ροντρίγκες Ρουίζ από τη Βενεζουέλα επικράτησε της Βραζιλιάνας Μπεατρίζ Φουρτάδο Πέτρι Ντε Φρέιτας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά