fbpx

ISKA, Παγκόσμιος τίτλος: Ήττα για Μιτσινίγκο κέρδος η εμπειρία (pics)

ISKA, Παγκόσμιος τίτλος: Ήττα για Μιτσινίγκο κέρδος η εμπειρία (pics)

Δεν τα κατάφερε ο νεαρός αθλητής του Στέλιου Πολίτη, Παναγιώτης Μιτσινίγκος να πάρει την επαγγελματική ζώνη από τον κάτοχό της τον Δανο-Μαροκινό Γιούσεφ Ασσουίκ μέσα στην έδρα του και σε δική του διοργάνωση. Μια αποστολή που από την αρχή φαινόταν και ήταν πολύ δύσκολη

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος Γιάννης Σοφοκλέους ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Ασσουίκ στην Κοπεγχάγη για τον Παγκόσμιο Τίτλο της ISKA στα 72.5κ. με όρους Κ-1 (πλήρη επαφή σε όλο το σώμα συν χτυπήματα με γόνατα) χτες Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Ο Γιάννης δεν κατάφερε να βρεθεί στα συμφωνημένα κιλά για την διεξαγωγή του αγώνα και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την μεγαλύτερη και δυσκολότερη πρόκληση έως τώρα στην καριέρα του νεαρού Παναγιώτη Μιτσινίγκου που δήλωσε ετοιμοπόλεμος και ήταν ο αντικαταστάτης του.

Ο Ασσουίκ κράτησε τον τίτλο του και τη ζώνη της ISKA μ ένα γόνατο που έφερε και το τέλος του αγώνα. Ο Έλληνας αθλητής μαχητικός και τεχνικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον

O Mιτσινίγκος μετά τον αγώνα του δήλωσε: «Ξύλο στην Κοπεγχάγη για παγκόσμιο τίτλο της ISKA. Αντίπαλος ο σπουδαίος Μαροκινός x4 παγκόσμιος πρωταθλητής Ασσουίκ με αγώνες στο Glory και νίκες απέναντι σε αθλητές του One. Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλο μου Στέλιο Πολίτη που με στηρίζει με κάθε τρόπο, καθώς και όλη την ομάδα μου του ZEN FIGHTING CLUB για τις δυνατές προπονήσεις και την στήριξη. Τέλος να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήταν εκεί καθώς καταχειροκρότησε και την δική μας πλευρά και κάθε μας χτύπημα»

Ο Στέλιος Πολίτης που ήταν στη γωνία του Παναγιώτη στη Δανία δήλωσε: «Μεγάλη πρόκληση για τον Παναγιώτη Μιτσινίγκο που στάθηκε επάξια απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο με εμπειρία και περγαμηνές μέχρι να τον σταματήσει ένα γόνατο και καταχειροκροτήθηκε για την μαχητικότητα του και το μέλλον του ανήκει. Πολλά συγχαρητήρια στον Μαροκινό πολιτογραφημένο Δανό για τον τίτλο της ISKA καθώς και να ευχαριστήσω την διοργάνωση για την εξαιρετική φιλοξενία»

Η Ελληνική αποστολή επέστρεψε σήμερα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά