fbpx

Παγκόσμιο Grappling Gi, Γιάννης Καργιωτάκης: «Περήφανος που ανεβαίνω στο βάθρο»

Παγκόσμιο Grappling Gi, Γιάννης Καργιωτάκης: «Περήφανος που ανεβαίνω στο βάθρο»

O Γιάννης Καργιωτάκης έδειξε συγκινημένος και περήφανος αμέσως μετά την επιτυχία της κατάκτησης της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Grappling Gi που διεξήχθη στην Ποντεβέδρα της Ισπανίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε πως «Για τρίτη φορά βρίσκομαι στο βάθρο των Παγκόσμιων Πρωταθλητών!!

Είμαι πολύ περήφανος που ανεβαίνω στο βάθρο αυτό βλέποντας την Ελληνική σημαία ψηλά τιμώντας την χώρα μου, την οικογένεια μου, την υπηρεσία μου Ελληνική Αστυνομία ΥΦΑΑ και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την φυσική και πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που μέσω της Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε πρωταθλητισμό σε τέτοιο επίπεδο.

Ένα ακόμη ευχαριστώ στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης! Ανταποκρίθηκαν όσο πιο άμεσα μπορούσαν σε ένα τεχνικό θέμα που είχαμε κατά την άφιξη μας στην Ισπανία.

Ενδιαφέρθηκαν όλοι οι υπάλληλοι και η διοίκηση… σας ευχαριστώ!

Για τον φίλο μου και συναθλητή μου Ηλία Μπούκη, ένα ευχαριστώ που είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι!! Δεν πειράζει φίλε, το προσπάθησες το  πάλεψες, για πρώτη φορά 5 θέση !!! την επόμενη φορά  αξίζεις  να είσαι πιο ψηλά!

ΥΣ: Το μετάλλιο το αφιερώνω στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου, και ανυπομονώ να τους σφίξω στην αγκαλιά μου!», τόνισε ο ασημένιος πρωταθλητής Κόσμου.

https://pali.apexsports.gr/2022/10/16/pagkosmio-grappling-asimenioso-kargiotakis-sta-130k-stin-ispania/
https://pali.apexsports.gr/2022/10/16/pagkosmio-grappling-gi-5os-ston-kosmo-o-mpoukis/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά