ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

“Julius Torna Memorial 2022”: Ο απολογισμός της Ελλάδας στην Πράγα

“Julius Torna Memorial 2022”: Ο απολογισμός της Ελλάδας στην Πράγα

Με 6 μετάλλια (3 χρυσά, 1 αργυρό, 2 χάλκινα) επιστρέφει στις βαλίτσες της η Εθνική πυγμαχίας Νέων από την Πράγα όπου πραγματοποιήθηκε το Διεθνές τουρνουά “Julius Torna Memorial 2022”.

Στην κατηγορία των 63,5 κιλών ο Παναγιώτης Κωστούρος κέρδισε με ομόφωνη απόφαση (5-0) τον Τσέχο Ράφαελ Χαντσιούτα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των 71 κιλών, Χρήστος Καραΐτης κέρδισε με ομόφωνη απόφαση (5-0) τον Κροάτη Λέον Μπουζίκ κατακτώντας το 2ο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα.

Στην κατηγορία των 80 κιλών, ο Μιχάλης Τσαμαλίδης έδειξε σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και κατέκτησε πανάξια τον τίτλο επικρατώντας 5-0 με ομόφωνη απόφαση του Τσέχου Γίντριχ Γιαλέτσα.

Ο Ισίδωρος Κεφαλληνός ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Φλορίν Ιονίτα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 92 κιλών μετά από ένα δυνατό και πολύ αμφιλεγόμενο αγώνα, τον οποίο έδωσαν οι κριτές με 3-2 στα σημεία στον αντίπαλό του.

Τέλος οι Αντώνιος Ρέμος Βελλής και Στέλιος Ρούλλιας κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες των 54 και +92 κιλών αντίστοιχα.

Ομοσπονδιακός προπονητής και πρωτομάστορας των μεγάλων επιτυχιών είναι ο Αρτούρ Μικαελιάν.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.