ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο U23: 5ος στην Ισπανία ο Νίκος Ντούνιας

Παγκόσμιο U23: 5ος στην Ισπανία ο Νίκος Ντούνιας

Ο Νίκος Ντούνιας έφτασε πολύ κοντά στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U23 που διεξάγεται στην Ποντεβέδρα της Ισπανίας.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ολοκλήρωσε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, που τον έφερε στην 5η θέση της κατηγορίας των 130 κιλών της Ελληνορωμαϊκής.

Ο Ντούνιας ξεκίνησε τις προσπάθειες του τη Δευτέρα (17/10). Αρχικά, αιφνιδιάστηκε από τον Τούρκο Φατίχ Μποζκούρτ, ο οποίος τελικά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Την Τρίτη (18/10) επανήλθε και στον αγώνα τον ρεπεσάζ, όπου και επικράτησε με 13-11 του Τσέχου Μαρσέλ Αλμπίνι, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον “μικρό” τελικό.

Εκεί συνάντησε τον Ούγγρο, Ντάριουζ Ατίλα Βίτεκ, ο οποίος έχει να επιδείξει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ευρώπης και την τρίτη θέση στην κατηγορία των Ανδρών. Ο Ούγγρος κυριάρχησε από την αρχή και έφτασε στη νίκη με τον Νίκο Ντούνια, που έχει ακόμα δύο χρόνια μπροστά του στο συγκεκριμένο ηλικιακό επίπεδο, να κατακτά την 5η θέση.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.