ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

“Greek Fights” Vol. 4 την Κυριακή στο Περιστέρι με Διασυλλογικούς Ερασιτεχνικούς αγώνες

“Greek Fights” Vol. 4 την Κυριακή στο Περιστέρι με Διασυλλογικούς Ερασιτεχνικούς αγώνες

O Αθλητικός Γυμναστικός σύλλογος Κ1 (K1 GYM), με επικεφαλής προπονητή τον Παναγιώτη Σώζο, διοργανώνει ερασιτεχνικούς αγώνες σε όλα τα στυλ, στις 23 Οκτωβρίου στο Περιστέρι στο “Γυμναστήριο – The Core”

Οι αγώνες βρίσκονται πλήρως υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ ΠΟΚ σε όλα τα επίπεδα, κάτι που αντανακλάται στο επίπεδο διαιτησίας, δίκαιων αποτελεσμάτων και ασφάλειας. Η εμπειρία της διοργανώτριας ομάδας εξασφαλίζει το σημαντικότερο όλων τα ισοδύναμα ζευγαρώματα των αθλητών.

Τα “Greek Fights” μια διοργάνωση με αμιγώς ερασιτεχνικούς αγώνες στους οποίους υπάρχει επίσημο αποτέλεσμα κάνει ήδη νέο ρεκόρ συμμετοχών αγγίζοντας τις 400! Έχουν δηλώσει συμμετοχή 39 σωματεία από Κω, Πάτρα, Λαμία, Τρίπολη, Καλαμάτα εκτός βέβαια από Αττική που δείχνει ξεκάθαρα και την δυναμική του αθλήματος μέσα από την άνοδο των “Greek Fights”

H διοργάνωση αυτή είναι η 4η κατά σειρά με τον τίτλο“Greek Fights” και η συνέπεια σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της την οδηγεί στο να γίνει θεσμός.  

Θα είμαστε εκεί να μεταφέρουμε το κλίμα, συμμετοχές και αποτελέσματα

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.