ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Το UMC επιστρέφει στις 13 Νοεμβρίου στο Λαγκαδά

Το UMC επιστρέφει στις 13 Νοεμβρίου στο Λαγκαδά

Ο διοργανωτής σύλλογος Α.Σ. Απόλλων Αλεξανδρούπολης μόλις έλαβε την αδειοδότηση από την ΠΟΚ στις 17 Οκτωβρίου ανακοίνωσε αμέσως την επιστροφή του Ultimate Martial Championship. Θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα στυλ (Λόου Κίκς, Κ-1, Φουλ Κόντακτ, Λάιτ Κόντακτ, Πόιντ Φάιτινγκ, Κικ Λάιτ) και για όλες τις ηλικιακές ομάδες

Οι αγώνες είναι υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και φυσικά του Δήμου Λαγκαδά, Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών (Λαγκαδάς 572 00)

Ζητήσαμε από τον διοργανωτή και εμπνευστή της διοργάνωσης Ιωάννη Ζάχο ένα πρώτο σχόλιο για τη διοργάνωση: «Το πρωτάθλημα είναι διασυλλογικό και είναι επίσημο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ. Θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και θα συμμετάσχουν αθλητικά σωματεία από Ελλάδα και Βουλγαρία. Το πρωτάθλημα γινόταν εδώ και 11 χρόνια στην Αλεξανδρούπολη μέχρι το 2019, στην συνέχεια ήρθε η πανδημία και από εδώ και πέρα μιλάμε για μετά Πανδημίας εποχή, για νέα αρχή»

Iωάννης Ζάχος

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.